Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mi a leg extrémebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a leg extrémebb lebukása masztizás közeben?

Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok, meg estleg azt is akkor hány évesek voltatok mikor történt?

tegnapelőtt 19:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mi sem szerencsére. 🤣
tegnapelőtt 20:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem. Akkor annyit mondott mosolyogva, hogy "akkor nem is zavar tovább". Nyilván ő is volt tini, szóval levágta a szitut. 😃
tegnapelőtt 21:29
 13/19 A kérdező kommentje:

Nekem semmit, csak becsukta az ajtót, oda sem mertem nézni. 🤣

Azon paráztam hogy majd elmondja anyámnak. 🤣🤣

tegnapelőtt 21:31
 14/19 tejjelkifili ***** válasza:
#1 vicces vagy :D
tegnapelőtt 21:56
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Rámnyitott a csaj uncsitesóm...kicsit meglepödött de hamar emlúlt a zavara S ránk zárta az ajtót. A többit gondjátok hozzá. Jó nyári élmény volt. Ennek már vagy 20 éve.
tegnap 18:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Úgy utálom, amikor az ilyesmit el kell képzelni! Meséld el inkább, ne légy lusta! :)

tegnap 19:14
 17/19 anonim ***** válasza:
52%
#16 mit akarsz hallani? Kamu sztorit? Ordít róla, hogy amit írt, azt ő alálta ki
tegnap 19:16
 18/19 anonim ***** válasza:
69%
Kamu sztori is jobb, mint a semmi.
tegnap 19:22
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém végignézte ahogy masztiztam. Nem vettem észre hogy az ajtónál leskelődik. Azt hittem csak később jön haza. Elég ciki volt mikor észrevettem. Nagyon szégyelltem magam. Később megbeszéltem vele. 27N
tegnap 21:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!