Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétségbe vagyok esve, nem tudom mit gondoljak?
A történet kicsit hosszú, elnézést emiatt. SZóval én 20 éves pasi vagyok, van egy barátnőm bő fél éve, ő nemrég lett 18. múlt hétvégén volt az apja 50. születésnapja és én is hivatalos voltam rá. Nagy családi összejövetel volt, sok rokonnal. Mindenki sokat ivott és este 10 körül már a többség alig állt a lábán. Én kint cigiztem a teraszon amikor kijött a barátnőm unokatestvére (igazából nem rokona, mert az anyja nővére újra férjhez ment sok éve és az új pasinak volt már egy fia, ő az). Ő is eléggé ittas volt, én is, de beszélgettünk. Feljött a kapcsolatom a barátnőmmel és érdeklődött mióta tart stb. Láthatóan jól ismerte őt. A beszélgetés végén annyit mondott, hogy örülök hogy megismertelek és vigyázz erre a lányra mert egy kincs, ha már így hozta a sors hogy lyuk sógorok lettünk.
Akkor nem is esett le hogy mit mondott, csak órákkal később. Nyilván ismerem a kifejezést de nem érettem miért mondott ilyet, vszont baromira frusztrált, ezért megkerestem a pasit fb-on és rá írtam. Megkérdeztem hogy miért mondta azt amit. AZt mondta hogy csak részegen beszélt össze-vissza, ne vegyem komolyan, de nem hittem neki, szóval erősködtem hogy mondjon el az igazat. Végül kibökte, hogy 16 éves kora óta viszonyuk van, és a barátnőm el-el jár hozzá d@gni időnként, még akkor is ha van épp pasija. Azt állítja hogy eddig minden pasiját megcsalta vele és félre dugott. Tökre lesokkoltam, mert erre nem számítottam tényleg. Ráadásul nekem ő az első barátnőm. Azt már észre vettem hogy ő sokkal tapasztaltabb az ágyban és gondolta, hogy nem először csinálta.
Mit csináljak? Félek hogy engem is meg fog csalni idővel
Miért csak attól félsz, hogy odővel meg fog csalni? Szerintem már jópárszor dugtak amióta együtt vagytok.
Szerintem fuss, menekülj
Ha zavar a helyzet, lépj le. Miattad nem fog változni, főleg ha te vagy az új ebben a körben. Az én páromat nem zavarja, bár nem pont ilyen a szitu.
23L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!