Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek nőkkel ha csúnya vagyok?
Ahogy egyes írja! Pofátlan bátorsággal! Csúnya vagy b.zdm.g? Ki szerint? A szépség relatív. Magadat így látod. Szh.rd le apukám! Vedd elő az önbizalmad. Tegyél hozzá egy kis zakkantságot, és mint egy kettyós add elő magad! Röhögnek rajtad? B.szki, legalább történik valami a k.b.sz.tt életedbe. Jobb mint unatkozni, sopánkodni, nyünyörögni. Az én alkatom, felépítésem sportos, de a fejem mint egy MMuhhamad Ali edzőpartneréé.
De löszh.rom. Nézzenek bolondnak, már aki. De azt vettem észre, hogy ha jó a dumád, nem vagy tiszteletlen, dícsérsz egy lányt, akár viccelődve. S valami témát meg tudtok lovagolni. Már nyertél tökös! Legyél természetes, ne legyen a stílusod erőltetett, izzadtságszagú mármint a stílusod.
Egyelőre talán ennyi útravalónak!
Nem olvastam értelmes választ, ezért szeretném női véleményemet is hozzáadni a kérdésedhez.
A külső sok esetben megtévesztő. Jó pár srácért odavoltam már, akik jól néztek ki, de a személyiségük leginkább egy tál zabkásához volt hasonlítható. Plusz, akit csak a külső érdekel, az tapasztalataim szerint nem alkalmas hosszútávú kapcsolatra.
Na most. Ha nem mutatod ki, hogy zavar a külsőd, és helyette magabiztosságot sugárzol, miközben önmagad vagy, sokkal egyszerűbb embereket bevonzani, mint gondolnád. A pakliban persze az is benne van, hogy rengeteg elutasítást fogsz kapni, de még a nutellát sem szereti mindenki, szóval ne vedd magadra, és tekints objektív szemszögből az elutasításra - lehet sokszor nem is a külsőd az oka.
Alapvetően nem tudod befolyásolni a csontszerkezeted, de ha helyette energiát fektetsz bele a testedzésbe, ráncba szeded az életed, és ápolt megjelenésre törekszel, akkor máris sokkal többet megtettél, mint az emberek jelentős hányada, hogy jó esélyekkel kezdj a kiszemeltednél.
Azt is szeretném megjegyezni, hogy első soron belül kell kezdened a csinosítgatást, és önmagadat kell tisztelned és szeretned.
Remélem tudtam segíteni. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!