Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi zökentett ki a legjobban a szexből?
Egy kis sztorizgatós kérdés ;) Ami ihlette, hogy tegnap szex közben megkordult a gyomrom (nem tudtam, hogy ez biológiailag egyáltalán lehetséges. Mint ahogy pisilni sem kell soha) majd megbeszéltük, hogy mind ketten kajásak vagyunk. Szóval ott abban a pillanatban ki másztunk az ágyból, felöltöztünk és elmentünk a konyhába melegszendvicsezni. Utána újra fel kellett építeni az egészet, és egy nagyon jó menet lett a vége, de az egész vissza gondolva olyan abszurd :D
25/F
Nőként éhesen bele sem kezdek szexbe, mert képtelen vagyok elélvezni addig amíg korgó gyomorral csak arra tudok gondolni, hogy szex után mit fogok enni. Legjobban kizökkenteni még mikor nem éltünk együtt a párommal, az volt amikor apósom kopogtatott az ajtón.
N
Bámuló háziállat, ajtón kopogó vagy épp benyitó rokon, vagy ha felveszi a telefont közben hogy "Oh ez csak anyám vele mindig beszélek ha hív, de te csak csináld tovább..." ezek a régebbi kapcsolataimnál voltak.
Felesegemnél az a kérdés ha megkérdezi közben hogy sok van még hátra? Ebből nekem egyből az jön le hogy unja (nem szoktunk órákon át szexelni szóval nem is ertem ezt...).
Amúgy éhesen mi sem állunk neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!