Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, van aki érez így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van aki érez így?

Figyelt kérdés
Monogám kapcsolatot akartok, mert azt érzitek biztonságosnak, de alapvetően szexuálisan sosem mondanátok magatokat monogámnak, mert ugyanúgy kívántok másokat is, de persze ez nem jelenti azt, hogy félre is dugtok. - Van aki érez így?
dec. 10. 19:14
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
13 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Ez a kérdés nem fekete fehér. Nem azért akarok monogám kapcsolatot, mert azt érzem biztonságosnak. Inkább abban érzem magam jól, nekem ez az ideális. Ellenben mindenkinek van két szeme, és igen, megesik néha, hogy más is megtetszik. De ettől függetlenül a páromat szeretem, sosem lépnék félre.
dec. 10. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Nem
dec. 10. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 9 éve vagyok a párommal, aki már a férjem, sosem csaltam meg, hűséges vagyok, de rengeteget fantáziálok más pasikról akikkel szívesen dugnék, mert kívánom őket, de valójában nem lenne gerincem megcsalni a férjemet, akit nagyon szeretek.
dec. 11. 05:35
 4/4 anonim ***** válasza:

3. Érzelmileg gondolatilag már 1000x megtetted. Ne ringatsd magad abba, hogy mennyivel erkölcsösebb vagy tisztább vagy így, hogy egyedül a testi dolog maradt ki, ami ráadásul még kicsit marcangol is.

Összegezve:Legszivesebben rohadtul megtennéd annak ellenére is, hogy szereted a párod. Gerincességről akkor lehetne beszélni, ha elmondanád neki a vágyaidat fantáziáidat.😉

dec. 11. 13:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!