Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hol és mikor szoktatok masztizni, úgy hogy a férjetek nem tud róla?
Figyelt kérdés
dec. 10. 17:09
1/7 anonim válasza:
Ugyan nem nő vagyok, de párommal úgy maszturbálunk, hogy tudunk róla. :) Van, hogy egymás előtt, együtt, vagy olyan is van, amikor úgy megyünk be a fürdőbe, hogy közöljük a másikkal, hogy most masztizni fogunk. Nekünk ez egy plusz játék és fokozza a szexualitásunk izgalmát. :)
32F
3/7 anonim válasza:
Alltalaban akkor egyedul vagyok itthon
4/7 anonim válasza:
Fiatal korunkból kifolyólag külön élünk még, de nem titok a másik előtt, hogy masztizunk mindketten. De csináltuk már egymás előtt is.
5/7 anonim válasza:
Sehol mert tud róla, nem csinálunk titkot belőle (miért tennénk?).
7/7 anonim válasza:
Amikor szabin vagyok, vagy délutános műszakban dolgozik, esetleg mivel reggel nagyon korán indul, indulás után is volt, hogy ilyen időben, kb hajnalban előszedtem a vibrátorom, élveztem egy nagyot, aztán visszadőltem aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!