Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Szoktatok masztizni munkahelyeteken? Hol lehet ezt meg oldani?
Segedeszkozzel? Vagy kézzel?
Hány évesek vagytok?
Előfordult párszor. Kézzel és a mosdóban.
46
Igen, egyszer a wc-ben. Kézzel csináltam.
28/N
23 évesen egy kávézóban dolgoztam. Üres órákban gyakran mentem ki a személyzeti mosdóba kényeztetni magam, és még csak jobb volt, mikor beért délutánra a váltás, és úgy mentem el a mosdóba (meg ott is), hogy tudtam, hogy tartja a frontot, és bármikor bekopoghat.
A mostani munkahelyemen 12/48-azok, és üresjáratban lefekhetek aludni. Ha erotikus álmom volt, akkor kimegyek abba a mosdóba, amit az ügyfelek is használnak, és befejezem az álmom kézzel.
Igazából én leszarom, ha erre kiveri valaki. Egészségére, ez egy névtelen fórum.
#6.os teljesen egyetértek veled, nincs ebben semmi rossz. Én is szoktam csinálni munkahelyen, nyilvános wc-ben. Engem izgat, hogy akár meg is halhatják.
FFI. vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!