Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a tanga minden nőnek jól áll?
Figyelt kérdés
Számomra furcsa, amikor egy nagy fenékben szó szerint eltűnik.dec. 10. 14:43
12/23 anonim válasza:
Nekem személy szerint a francia sokkal jobban bejön, de egyébként, ha formás a popsi, akkor mindenkinek jól áll a tanga is, mind1, hogy kisebb, vagy nagyobb fenékről van szó. :)
32F
13/23 anonim válasza:
A brazil fazon szerintem igen, a legtöbb fenéknek optikai tuning.
14/23 StevenUp válasza:
ma 15:08
Vannak kivételek, de eléggé ritka, mikor 35 után még feszes a popsi.
15/23 anonim válasza:
#14 És? Sokunk nem csak a feszes sportos popsit tartja nőiesnek és izgatónak.
17/23 anonim válasza:
#16 Na, akkor leszünk szívesen hagyni ezt a tiltás dolgot szépen. Nem tetszik, nem nézed, probléma megoldva.
18/23 anonim válasza:
#14, az én párom 40+, és beton kemény hátulja van 😃. A kérdésre válaszolva: nagyobb popin jobban mutat a francia.
19/23 StevenUp válasza:
ma 17:17
Mondom, hogy vannak kivételek 😀
20/23 anonim válasza:
Alapból igen, de van olyan zsíros s.gg amin már egy tanga sem fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!