Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a nő nem veszi le a bugyit vagy a tangát, csak félrehúzza és úgy szexel az izgató a pasinak?
Figyelt kérdés
Volt már aki így szexelt, és milyen volt?nov. 9. 07:37
1/25 anonim válasza:
Volt,és nem tetszett.
Szűk volt nagyon a bugyi,visszacsúszott,vágott.
3/25 anonim válasza:
Sok helyen olvasom, hogy ez izgató, én pl egyáltalán nem szeretem, azt szeretem, ha nincs semmi rajta, és rajtam sem. F
4/25 anonim válasza:
Nem volt olyan jó kényelmetlen volt a bugyi mindig visszacsúszott ,szóval bugyi nélkül jobb.
5/25 anonim válasza:
Szerintem egy pasinak se tetszik igazán. Én is jobban érzem magam teljesen pucéran.
De egyébként el tudom képzelni a szitut mikor hirtelen megkívánjuk egymást és csak félre húzza a pasi.
6/25 anonim válasza:
A pasim általában le szokta venni rólam, de a múltkor pl nem vette le csak félrehúzta. Szerintem tetszett neki a bugyi.
8/25 anonim válasza:
Nem jó, mert kaparja a farkam a bugyi széle.
9/25 anonim válasza:
Egyszer csináltuk így, de nem tetszett!
10/25 anonim válasza:
Párom szereti, de nagyon ritkán csináljuk úgy. El tudom általában úgy húzni hogy ne legyen egyáltalán útba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!