Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a nő nem veszi le a bugyit vagy a tangát, csak félrehúzza és úgy szexel az izgató a pasinak?
Figyelt kérdés
Volt már aki így szexelt, és milyen volt?nov. 9. 07:37
13/25 NemFogodKitalálni válasza:
Én úgy szoktam elhúzni, hogy egyáltalán nem csúszik vissza, és nem vágja őt. Néha szoktuk így, szereti nagyon. Általában ilyenkor kiveszi élvezés előtt és ráverem a puncimra/bugyimra. De jobban szeretjük mindketten, ha “csupasz” és punciba élvez.
15/25 anonim válasza:
rohadt jó volt. buliban táncoltunk csók meg minden. közelben laktam, és felhívtam. de már majd nem a tánc parketen csináltuk, féluton inkább a bokorban bújtunk el. mini szoknya, félre húza, és mondja hogy nem birom tovább sies már. én a kezemet a bugyi alá tettem, és félre húztam közben a fenekét fogtam végig hogy a bugyi ne zavarjon. eszméletlen, így próbáljátok. túl gyors is voltam, de tetszett neki, felmentünk és kárpotoltam
16/25 anonim válasza:
Ozgató. És ha hozzám ér a bugyija, plusz érzést is ad.
17/25 anonim válasza:
Ezt csak a termeszetben tettem, otthon nem.
18/25 anonim válasza:
Nekem nem. Én utálom. Meztelen szexnél nincs jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!