Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szexuális együttlét során levetkőztök minden esetben vagy csak félrehúzzátok a bugyit?
Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 22:23
1/11 anonim válasza:
A félrehúzott bugyi borzasztó kényelmetlen. Legalábbis nekem
Olyan gyakran van, hogy ujjazás közben fent marad a bugyi. Vagy csak bokáig megy le a naci. Vagy a melltartó, trikó fent marad. Vagy szoknya felhajt…
2/11 anonim válasza:
Vagy levetkőzök, vagy levetkőztet a párom. Ő teljesn meztelenül szeret látni szex közben, de ha lenne valami kívánsága, azt felvenném.
3/11 anonim válasza:
Teljesen pucér vagyok, általában a pasi vetkőztet
5/11 anonim válasza:
Levetkőzök, nem szeretem a félrehúzott bugyit.
6/11 anonim válasza:
A félrehúzott bugyi egy idő múlva kényelmetlen, bevág, tartanikell, odacsúszik stb. ha már az ágyban vagy és van rá lehetőség egyszerűbb levenni.
7/11 anonim válasza:
Bocsi,hogy pasiként hozzászólok,de engem is nagyon izgat a csak félrehúzott bugyi,főleg,ha tanga!
Eddig ha a lányon,nőn maradt közbe,nem jelentett problémát se neki,se nekem...
Sőt! Engem pl mégjobban beíndít!!!
F
9/11 anonim válasza:
hát pasiként én jártam már ugy hogy a félrehuzott bugyi kidörzsölte a farkam oldalát :D
10/11 anonim válasza:
A felrehuzott tanga nagyon bevag a popsimba es az zavar. Altalaban meztelenre vetkozom masztinal vagy a parom vetkoztet le meztelenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!