Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan ment el ekkor az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan ment el ekkor az egész együttléttől a kedvem?

Figyelt kérdés

A barátom orálisan kielégítette velem magát, majd aztán el is élvezett. Utána azt mondta hogy nem szeretné ha én nem kapnék semmit, ezért csinálja nekem kézzel. Én akkor azt mondtam hogy akkor kéne, amikor nem lesznek otthon mások és erre ő beválaszolta, hogy neki mindegy, mert ő már elélvezett

Kicsit az is fura nekem hogy miért külön-külön élvezünk el? Ő már akkor nem érez szexuális izgalmat mikor nekem csinálja és egyébként nagyon bénán csinálta.

2021. dec. 11. 13:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%
Kommunikáció 💁🏼‍♀️
2021. dec. 11. 13:03
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés
2021. dec. 11. 13:04
 3/20 anonim ***** válasza:
76%
De ez rá a válasz
2021. dec. 11. 13:05
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Igazából jobban össze kellene csiszolódnotok, ahogy az 1-es írta, kommunikáció kérdése. Csak ti tudjátok megoldani, ha nem tudjátok megoldani, akkor meg nincs min erőlködni.
2021. dec. 11. 13:06
 5/20 A kérdező kommentje:
De nem azt kérdeztem, hogy hogyan oldjam meg, mert azt tudom magamtól is, repülni fog
2021. dec. 11. 13:07
 6/20 anonim ***** válasza:
93%

Csak én nem értem mi a bajod? Elment a csávó... miért, miért nem együtt? hát miert? Azért mert csak... Erre mit lehet írni? Így jött ki.

"Ő már akkor nem érez szexuális izgalmat " nyilván...

2021. dec. 11. 13:07
 7/20 A kérdező kommentje:
🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ olvassátok már el a kérdést
2021. dec. 11. 13:09
 8/20 anonim ***** válasza:
96%

"De nem azt kérdeztem, hogy hogyan oldjam meg, mert azt tudom magamtól is, repülni fog"

Az már szint 😅

Hány éves vagy ha szabad kérdezni, elmúltál már 18?

2021. dec. 11. 13:09
 9/20 A kérdező kommentje:
Az már szint, igen, nem az első eset már ez
2021. dec. 11. 13:10
 10/20 anonim ***** válasza:
84%
Ja és ezt én honnan a f@zomból tudjam, hogy nem az első, tanuljál már meg értelmesen kommunikálni, erre iranyulnak a válaszok, te hülye pics@@@
2021. dec. 11. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!