Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan ment el ekkor az egész együttléttől a kedvem?
A barátom orálisan kielégítette velem magát, majd aztán el is élvezett. Utána azt mondta hogy nem szeretné ha én nem kapnék semmit, ezért csinálja nekem kézzel. Én akkor azt mondtam hogy akkor kéne, amikor nem lesznek otthon mások és erre ő beválaszolta, hogy neki mindegy, mert ő már elélvezett
Kicsit az is fura nekem hogy miért külön-külön élvezünk el? Ő már akkor nem érez szexuális izgalmat mikor nekem csinálja és egyébként nagyon bénán csinálta.
Csak én nem értem mi a bajod? Elment a csávó... miért, miért nem együtt? hát miert? Azért mert csak... Erre mit lehet írni? Így jött ki.
"Ő már akkor nem érez szexuális izgalmat " nyilván...
"De nem azt kérdeztem, hogy hogyan oldjam meg, mert azt tudom magamtól is, repülni fog"
Az már szint 😅
Hány éves vagy ha szabad kérdezni, elmúltál már 18?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!