Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan ment el ekkor az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan ment el ekkor az egész együttléttől a kedvem?

Figyelt kérdés

A barátom orálisan kielégítette velem magát, majd aztán el is élvezett. Utána azt mondta hogy nem szeretné ha én nem kapnék semmit, ezért csinálja nekem kézzel. Én akkor azt mondtam hogy akkor kéne, amikor nem lesznek otthon mások és erre ő beválaszolta, hogy neki mindegy, mert ő már elélvezett

Kicsit az is fura nekem hogy miért külön-külön élvezünk el? Ő már akkor nem érez szexuális izgalmat mikor nekem csinálja és egyébként nagyon bénán csinálta.

2021. dec. 11. 13:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan megy-e el a kedved? Honnan tudjuk mi, hogy itt mi jogos? Ha ő béna, önző, és akármit teszel, nem változik, akkor jogos. De ha csak tűrsz, nem mondod mi a gond, csak magadba morogsz, akkor nem jogos.
2021. dec. 11. 13:12
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
Amilyen stílusban megnyilvánulsz, meglepő, hogy hozzád nyúl. Tipikus tini pcsa.
2021. dec. 11. 13:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Eleve te állítottad le, mert voltak otthon. Akkor mi a problémád?

Miért nem egyszerre élveztek el? Csináljátok 69-be és megvan oldva a problémád.

Bénán csinálja? Mutasd meg neki hogy kell, mi a jó neked.

2021. dec. 11. 13:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy leszoptad a srácot, aki téged is ki akart elégíteni, csak te nem hagytad, aztán még neked állt feljebb?!
2021. dec. 11. 13:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem most ezt az egész szitut. Mi az, hogy külön-külön? A legtöbb ember nem egyszerre élvez el amúgy se. És ha meg megkért rá, hogy orálisan elégítsd ki, de te is el akartál volna menni, akkor miért nem dobtad fel a 69 lehetőségét, vagy.. Tulajdonképpen fel se kellett volna dobni, csak rá kellett volna ülnöd a szájára. Igaza van az előttem szólóknak, 0 kommunikáció van köztetek. A szexuális együttlét így működik, légy kreatív, és ne csak azt csináld meg, amit mondanak, mint egy szolga, hanem nyugodtan találj ki magadtól menet közben dolgokat, ezt nem tiltja semmilyen törvény, ez a lényege az egésznek.

A kérdésre visszakanyarodva pedig, mivel nem dobtad fel annak a lehetőségét, hogy esetlegesen ő is csináljon valamit neked közben, az már a te hibád. Ő felajánlotta, hogy utána befejezi neked, ami azt jelenti, hogy érdekli a te kielégülésed, de te nem éltél a lehetőséggel, sőt, még valamin be is sértődtél, amire még mindig nem tudok rájönni, hogy miért. Ő itt nem csinált semmi rosszat véleményem szerint.

2021. dec. 11. 13:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát te mondtad hogy nem most akarod, akkor neki tényleg mindegy, vagy erőltesse mégis annak ellenére hogy nem akarod? :D
2021. dec. 11. 13:38
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hülye vagy fiam, mint szódás a lovát…
2021. dec. 11. 14:04
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondták. A válasz a kommunikáció.

Amig te csak sz*pásra tudod használni a szád addig ne is várj mást tőle.

2021. dec. 11. 14:51
 19/20 anonim ***** válasza:
84%
Jézusom de buta vagy
2021. dec. 11. 15:04
 20/20 anonim ***** válasza:
26%

Én értem mi a bajod.A közlés,a megnyilvánulás,az önzőség.Már hogy ahogy mondta hogy neki már úgyis mindegy mert elélvezett...mintha csak ez számítana.

Az ilyet ha gondolja is az ember nem szokta kimondani.Ha csak nem direkt bántani akart vele.

2021. dec. 11. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!