Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok mi van most rajtatok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mi van most rajtatok? Bugyira gondolok.Tanga, fracia, brazil, teli? Milyen színű?És hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
ma 09:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
senki ne írjon, privi áradatot kap, és a kérdezp megsértődik ha nem válaszolsz magában beszélget!
ma 09:08
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Micsoda privát vadászó kérdés. XD Tessék, dobok egy csontot: sima fekete francia és huszonöt éves vagyok.
ma 09:09
 3/12 Eric Griffin ***** válasza:
61%

#1 de már írtál, mint ahogy ezzel most én is.

Csak csaj válasz érdekel? :( piros tanga van rajtam, és barna foltos

ma 09:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem dobok privátot.Max valaki a nevemben.Engem csak simán az érdekel milyen fehérneműt, milyen fazonút, színűt, hordtok, és korosztályonként van-e vmi különbség fazon szín között?Erre váloszolóknak milyen privátot lehet írni?Hogy hadd nézzem vagy milyet?
ma 09:15
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Ha most rendesen és igazat válaszolnának a csajok akkor mire mennél ezzel kérdező???

Válasolj már erre ha van benned gerinc!!!

ma 09:16
 6/12 A kérdező kommentje:

Már leírtam.Arra vagyok kíváncsi korosztályonként, milyen színű és fazonú fehérneműket hordanak a nők.

Úgy nekem estetek erre mintha én lennék P Diddy vagy L Márk

Legyen bennem gerinc pfff.Meg privát áradatot küldök mi?

ma 09:21
 7/12 anonim ***** válasza:
🧘‍♀️
ma 09:22
 8/12 A kérdező kommentje:
7 ezt ugye az első 3 válaszolónak küldted ?
ma 09:23
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

#8 neked küldtem

Lila, francia bugyi, lila top 🙂

36

ma 09:25
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Fekete tanga 29
ma 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!