Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi van most rajtatok? Bugyira gondolok.Tanga, fracia, brazil, teli? Milyen színű?És hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
ma 09:05
1/12 anonim válasza:
senki ne írjon, privi áradatot kap, és a kérdezp megsértődik ha nem válaszolsz magában beszélget!
2/12 anonim válasza:
Micsoda privát vadászó kérdés. XD Tessék, dobok egy csontot: sima fekete francia és huszonöt éves vagyok.
3/12 Eric Griffin válasza:
#1 de már írtál, mint ahogy ezzel most én is.
Csak csaj válasz érdekel? :( piros tanga van rajtam, és barna foltos
4/12 A kérdező kommentje:
Nem dobok privátot.Max valaki a nevemben.Engem csak simán az érdekel milyen fehérneműt, milyen fazonút, színűt, hordtok, és korosztályonként van-e vmi különbség fazon szín között?Erre váloszolóknak milyen privátot lehet írni?Hogy hadd nézzem vagy milyet?
ma 09:15
5/12 anonim válasza:
Ha most rendesen és igazat válaszolnának a csajok akkor mire mennél ezzel kérdező???
Válasolj már erre ha van benned gerinc!!!
6/12 A kérdező kommentje:
Már leírtam.Arra vagyok kíváncsi korosztályonként, milyen színű és fazonú fehérneműket hordanak a nők.
Úgy nekem estetek erre mintha én lennék P Diddy vagy L Márk
Legyen bennem gerinc pfff.Meg privát áradatot küldök mi?
ma 09:21
8/12 A kérdező kommentje:
7 ezt ugye az első 3 válaszolónak küldted ?
ma 09:23
9/12 anonim válasza:
#8 neked küldtem
Lila, francia bugyi, lila top 🙂
36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!