Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok izgi ötleteket adni? :)
Párommal régóta vagyunk együtt, a szex is nagyon jól működik. Mind a ketten szeretjük az izgisebb, perverzebb dolgokat. Sok dolgot megéltünk, kipróbáltunk, de kíváncsi lennék ötletekre, hogy kinek, milyen kis perverzebb dolgok váltak be a szexben, a párjukkal. Hátha lesz egy-két jó ötlet, amit kipróbálhatnánk :) Fiúk és lányok válaszát egyaránt szívesen olvasom és előre köszönöm! :)
32F
2.: ez nem izgató hanem beteg és komolyan gusztustalan.
Kérdező: nekem a nyáron a spontán szabadég alatt (kertben, réten) meztelenkedés jött be. Nagyon durván izgató helyzet, pedig esély se volt hogy lebukjunk, csak maga a szabad ég, a lengedező szellő, éjjel a hűvös, nappal a napfény. Ok.. december van, de akkor írd fel, hogy el ne felejtsd ;)
Mi is szeretjük az izgisebb, perverzebb dolgokat. Sok dolgot megéltünk, kipróbáltunk.
Remélem sokat segitettem a problémátok megoldásában!
moziban cumizás
mindig ki akartam próbálni de a bnőm hallani se akar ilyesmiről
próbafülkében szex
-parkolóban autós szex
-vagy pl személyes kedvencem az hogy nem vesz fel bugyit a nőci, és szoknya van rajta..(vannak ilyen videók is) néha néha megvillantja a nyuszit, megspékelve azzal hogy jó szőrösre meghagyja azt a nyuszit 😜 aztán bementek valahova és rommá dugod. (de ehhez nagyon bevállalós bnő kell, ilyen talán nincs is)
-nyilvános zuhanyzóban bemegy melléd (na ehhez még annál is bátrabb :D )
nekem ilyen szimpla fétiseim, vagy bakancslistás szexjeleneteim vannak
ez inkább helyszínes minthogy fétis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!