Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem miért nem indokolja meg a hallgatását?
Figyelt kérdés
Nagyon furcsa a mi történetünk, inkább csak elmondom, mert megoldást most nem látok. Több mint 10 éves házasok vagyunk, én az ötven felé, feleségem közelebb a negyvenhez. Mindig nagyon jókat szeretkeztünk, nagyon fontos volt a szex a kapcsolatunkban. Aztán jöttek a betegségeim, lényeg, hogy nem hogy gyengébben, de néha sehogy sem megy a szex. Elkezdem, aztán nem tudom befejezni. A párom nem mondja, de biztos vagyok benne, hogy szenved Ő is. Amit tudok meg teszek, szájjal kényeztetem, de valahogy, ha nincs a végén a szeretkezés, nem az igazi. Jelenleg is kezelés alatt állok, urológus, meg bel, gyógyszer is van, Sildenafil, de a vágyam hiányzik, amit még magamnak sem merek bevallani, nem hogy Neki. Egyszer nem bírtam tovább, és őszintén elmondtam neki, hogy nem akarom, hogy szenvedjen, keressen egy alkalmi barátot, ismerőst, szeretkezzen, de szeretnék tudni róla. Kértem, hogy ne váljunk el, mert szeretjük egymást, de már elég régóta tart ez a szex mentes állapot. Annyit el kell mondanom, hogy a feleségemnek én voltam az első, és legjobb tudásom szerint nem volt senki az életében. Semmilyen választ nem mondott, sem azt hogy megfontolja, sem azt hogy hallani sem akar róla, át hallgatja a dolgot, aztán, ha kedvem lenne szeretkezni, akkor jön a remegés, hogy meddig jutok. Tényleg eldöntöttem, hogy ha kedve lenne hozzá, és lenne egy mindenben megfelelő partner, ne hagyja ki, de sajnos meg sem indokolja a hallgatását.dec. 9. 11:21
1/10 anonim válasza:
Túlgondolod.
Egy 10+ éves kapcsolatban, ha szeretil egymást a felek, senki nem fogja megcsalni a másik felet azért, mert egy ideje nincs szex a másik betegségei miatt.
2/10 anonim válasza:
Más téren amúgy beszélgettek, jó a viszony? Mert nagyon nem mindegy.
Amúgy lehet, hogy régen van más is a képben már ezen a téren, csak nem kötötte az orrodra, és most nem tudja, hogy mondja el.
3/10 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert megsértődött, hogy felmerült benned az, hogy félre akarna lépni. Én speciel nem venném jó néven.
4/10 anonim válasza:
Szerintem jogosan haragudott meg ha te nyugodtan hagynád, hogy szexeljen mással miközben ő neki eszébe se jutott ilyesmi mert nem a szexnek él...
5/10 anonim válasza:
Megharagszik - oké. De akkor is ki lehetne ezt beszélni, a hallgatás nem jó.
6/10 anonim válasza:
Kérdező, én lefeküdnék a nejeddel szívesen
7/10 anonim válasza:
Majd, ha akar fog róla beszélni, talán nem kell egy ideig erőltetni.
8/10 anonim válasza:
Én se tudom, hogy hogy reagálnék erre hirtelen, főleg, ha előtte eszembe se jutott.
9/10 anonim válasza:
Szerintem a kettesnél a pont. Nekem volt két szeretői viszonyom is ilyen. Hónapok óta együtt voltunk, amikor a férje bejelentette, hogy mehet, ha szeretné. Kérdeztem a szeretőmet, hogy akkor elmondtad neki? Erre mondta, hogy dehogy mondja el, hát most milyen már, hogy bejelenti, hogy megy a fiatal szeretőjéhez kefélni, addig ő nézze a tévét.
Szal nem szólt ő se semmit inkább.
10/10 anonim válasza:
Beletetted a bogarat a fülébe. Így szoktak csinálni,aztán hopp...meglepetés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!