Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire baj, ha egy pasi egyáltalán nem szőrtelenít sehol sem?
Figyelt kérdés
dec. 8. 21:43
1/14 anonim válasza:
Szerintem szexi éss férfias.Engem nem zavarna.Ettől lehet ápolt és igényes valaki.
3/14 Fragments of Fantasy válasza:
Ápolt ha valakinek például szőrös a háta????!
4/14 anonim válasza:
Változó, van akit zavar, van akinek meg bejön. Ha nagyon szőrmók valaki (pl. a hátán is) az nagyon sok nőnek nem szokott tetszeni. Az intim szőrzetre meg változó a hozzáállás, mindazonáltal ha férfiként bejön nekik az adott pasi akkor nem fogja zavarni őket ha nem szőrtelenít "odalent".
5/14 anonim válasza:
#3 Miért ne lehetne attól ápolt? Az én értelmezésemben aki rendszeresen fürdik, tiszta ruhát vesz, mossa a fogát stb. kielégíti ezt a fogalmat.
Arról meg nem tehet, hogy ott is szőrös.
De részemről egyébként legyen inkább szőrös, mert a szúrós borostától rosszul vagyok ha azon kell húzogatnom a kezem.
6/14 anonim válasza:
Így van attól lehet ápolt, abszolút. Viszont van akinek ettől függetlenül a legkevésbé sem vonzó.
7/14 anonim válasza:
Hónaljat azért szedje le. Azt sem bánnám, ha odalent legalább rövidebbre nyírná, nem szeretem, ha a dzsungel. Egyéb szőrök nem érdekelnek, van vagy nincs, rajta múlik. Cserébe viszont elvárom. hogy ő se legyen kiakadva, ha épp kicsit szőrösebb a lábam.
8/14 anonim válasza:
Nem baj,viszont ez esetben el kell fogadnia,ha én sem L.
9/14 anonim válasza:
Eléggé. A hónaljkutya gusztustalan. Meg a bozont a farkán és körülötte is.
Persze ha nem akar orális szexet, lehet szőrös. Bár akkor inkább keresnék mást, mert nekem viszont hiányozna.
Karján, lábán, hasán, mellkasán stb nem zavaró, ha csak szőr, és nem bunda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!