Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön ha a pasi szőrteleníti magát?
Nagyon bejön, főleg ha tetőtől talpig szőrtelenít. Nem tudom a pasiknál ez miért ekkora tabu, pedig egy szőrtelen férfi testnél nincs szexibb számomra. Persze tudom, sokan megbélyegzik őket hogy férfiatlan, meg homis, de közben meg pont hogy nagyon is férfias a csupasz bőr. Engem a szőr nem hoz lázba, mint sok más nőt.
És a poén hogy van két haverom is, akikről biztosan tudom hogy homik, és pont hogy csupa szőr az egész teste mindkettőnek, mint valami yetinek. Szóval akkor a szőrtelen pasikat nem tudom miért piszkálják a homis jelzővel.
Na mindegy, ezt csak azért írtam le, mert ilyen hülyeség miatt lesz kisebb a választék a szőrtelen pasikból.
Rajtam gyárilag NAGYON kevés szőr van. Egyedül a lábamon látszik jobban. Hát, mellkas is szinte teljesen csupasz.
Szakáll, bajusz is „nyomokban” van.
Most 31 vagyok, de 10 évet letagadhatnék. Csak azért nem néznek 18-nak, mert izmosabb vagyok, mint az átlag, meg nyilván nem tini ruhákban járok.
A péniszt, feneket jogos ha elvárják a lányok, esetleg a hát meg a hónalj
Na de a felsőtestet meg a végtagokat ? 😂 Keressetek valami hormon hiányos fiút,igenis összefügg a kettő, az ilyen szőrtelen csávók nyomibbak is általában mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!