Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen az előjáték nálatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az előjáték nálatok?

Figyelt kérdés

Nálunk annyiból áll hogy csókolózunk egy pár percig és már rakja is be a farkát a párom.

Nem tudok normálisan felizgulni így. Hiába mondtam már neki hogy legyen több előjáték de sajnos maradt minden úgyan így.

Sajnos orgazmusom sincs. Mire bele jönnék már élvezett is és utánna sincs utójáték.

Legyetek szívesek hanyagolni azt a választ hogy nekem is ugyan annyi időm lett volna.

Ezt már tőle is megkaptam.

dec. 8. 19:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha szeretne, és a mindene lennél, akkor érdekelné a te vágyad is. Nem sok amit kérsz, hanem a konkrét minimum. Te így is megadsz neki mindent, ki tud használni, és nem is kell viszonoznia, szóval kényelmes neki. Azért nem jár visszafelé, mert beki ez így megfelel, és leszarja neked mi lenne jó. Azért vagyok ennyire nyers, mert én is találkoztam ilyennel, és nagyon idegesít, hogy mennyi pasi viselkedik így.
dec. 8. 20:46
 12/19 StevenUp ***** válasza:
76%

Nálunk változó. Van mikor az "előjáték" már órákkal előtte elkezdődik, mert társaságban vagyunk és ott viselkedni kell. Ilyenkor pajkos kacsintások, sokat mondó mozdulatok amik feltüzelik az embert. Aztán ahogy hazaérünk lesegítem róla a kabátot, és már ott "tapadok" rá hátulról. Nekinyomom magam, belecsókolok a nyakába, amire ő kuncogni kezd és lent simogat nadrágon keresztül.

Mint egy nyálas szerelmi filmben, lassan közelítünk az ágyhoz, vagy valami vízszintes tetthelyre ahol megszabadítom a ruháitól, végigcsókolom a testét, fogaimmal húzom le a bugyit, ha olyanom van. Lent is elkezdem simogatni, a feje felett összefogom a kezeit, egészen addig, amíg nem megyek le a combjai közé. Imádom kézzel, szájjal kényeztetni hosszú percekig. Egészen addig amíg ettől el nem élvez, legalább egyszer. Addigra én is készen állok. Felhuzok egy gumit és behatolok.

Onnantól meg addig szexelünk amíg el nem fáradunk.

De volt már olyan is, hogy több mint két hétig nem találkoztunk. Akkor átmentem és már ő nyúlt a pólóm alá és csúnya dolgokat suttogott a fülembe, hogy mit csináljak vele azonnal. És olyankor nincs előjáték, vagy csak minimális mert ahogy lekerül róla a bugyi, csillog minden a nedvességtől és olyankor már azt is kárbaveszett időnek érzem, hogy gumit huzzak.

De onnantól meg vad dugás következik minimum 3-4 orgazmussal a lány részéről. Szerencsére nem vagyok gyorstüzelő, így bírom a tempót és meg tudok felelni az étvágyának

dec. 8. 20:50
 13/19 A kérdező kommentje:

11. Igazad lehet.

Sajnos nem vagyunk már annyira fiatalok sem. Azt gondolom nem fog ez már változni ha ennyi éven át ilyen volt.

Gondolom az előttem lévő nők kielégülése sem érdekelte. Beléjük élvezett csak.

Az igazság az hogy a szexuális vágyam is kezd eltünni az állandó csalódotság és kielégületlenség miatt. Amikor sikerül felizgúlni és szex után ott vagyok hagyva ismét kielégületlen mint egy rongy. Nagyon rossz érzés.

dec. 8. 20:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Hosszú
dec. 8. 21:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennél jóval több kéne. Miért nem nyal ki pl? Akkor talán neked is lenne orgazmusod. Amúgy meg ne legyén egy önző fasszal, aki csak ürít beléd!
dec. 8. 21:05
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
Én megpróbálom rábeszélni, elcsábítani a férjemet, ami évente 1-2x sikerül is. Az év többi napján elutasít és marad a maszti.
dec. 8. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Hát fene tudja.A bnőm 2-3 perc után lenyom és már rajtam is van.Azt mondja nem nagyon igényli a cirkuszt előtte.

Mondjuk én is keveslem ezt így,de van amikor elmotyogok rajta,masszírozgatom,nyalom meg ilyesmik.

dec. 8. 23:39
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
Van fordítva is. Nálunk a barátnöm nem igényli a hosszú előjátékot.
dec. 9. 07:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Párom jobb minden exemnél előjátékban. Fura mód ez egy nagy előnye annak, hogy egy szinte frigid exe volt csak előttem majd 10 évig.

Kezdetben fel sem merült benne, hogy igen kiadós (30+ perc) előjáték nélkül is lehetne szex. Persze aztán ez tisztázódott és ha mindketten be vagyunk indulva (és pláne ha kevés az idő), akkor pár percre redukáljuk.

Viszont a sima, nem sietős együttlétek előtt mi tényleg fél óráig izgatjuk egymást.

Kétféle forgatókönyv van. Párom ugyanis imádja az orált, ellenben hamar elmegy tőle. Szóval az esetek egy részében inkább úgy ügyeskedünk, hogy duplázás legyen a részéről. Ilyenkor azért célszerűbb nem 30 perc után élveznie, mert további 10-20 perc kell neki az ismétlés előtt. Ilyenkor tehát kicsit egyoldalúbban kezdünk, én kényeztetem őt jobban és számmal a csúcsra juttatom. Neki ilyenkor 5 percig nem igénye, hogy bármit is viszonozzak, így csak ő izgat engem, majd rátérünk az igazi előjátékra.

Ami amúgy nálunk úgy fest, hogy ölelések, csókok, rohán át érintések, póló alá nyulkálások. Van, hogy egymást vetkőztetjük, de ez inkább csak a felsőket jelenti. Egymás hasát, combját simogatjuk, kerülgetjük a témát. Csókok nyakra, mellkasra és ő a mellem simogatja, majd csókolja hosszú percekig. Ezt olyannyira tudja húzni, hogy már én húzom a kezét a bugyimra, vagy bugyimba.

Eddigre már én is rátalálok a farkára. Szeretem boxeren át simogatni kicsit, mert érzem rajta, hogy majd megőrül a "majdnem" érzéstől és mire belenyúlok, vagy levesszük már kőkeményen áll neki.

Ilyenkor még mindig csak "felszínesen" simogatjuk egymást. Ő nem dugja be az ujját, én nem fogok rá a farkára. Golyóit simogatom, farkát simítom, végig.

Aztán az ő ujja picit belém csúszik, én felváltva golyóit izgatom, vagy a farkát huzogatom.

Ez idáig szerintem az első vízszintes érintéstől is vagy 20 perc minimum. Orál az ezt követően szokott bejönni a képbe. Én nem mindig igénylem, ilyenkor köldökömtől visszafordítom és a melleim csókolgatja. Én viszont a fent említettek függvényében röviden, vagy hosszan számba veszem. Ha csak egyszer megy el, akkor ez többször 10-20 másodperc, mert többet nem bír. Ha előtte már leszoptam egyszer, akkor több. Ilyenkor belefér a 69 is, amit azért 5 percig tuti csináljuk ha már belekezdtünk. De van, hogy egymást váltva kényeztetjük egymást a szánkkal, vagy csak épp én őt.

Ez már amolyan macska-egér harc, azaz mindkettőnk az élvezés határán van. Én érzem mikor vagyok olyan hangulatban, hogy egynél több orgazmusom legyen, így ha ilyen helyzet van én más sokszor előjáték során elélvezek. Páromnál ilyenkor már vigyázunk, hogy ne süljön el, mert 3x egymás után már nagyobb szünet kell neki és másodikhoz is kellene még minimum negyed óra, amit én már nem szívesen várnék ulyenkor ki.

Az aktus előtt mi még szoktunk egy kicsit visszahiggadni. A kezeknél, szájaknál gyengébb ingerekkel kicsit visszahülni. Szorosan összebújni és egymáshoz dörgölni magunkat, farkának hegyével a puncimat izgatni és hasonlók. Vagy csak visszatér a csók, melleim csókolgatása. "Mellbe dugás" is ide tartozik, mert ez azért esetemben inkább szintén csak hozzám dörgölés.

Ha nem kell sietni, vagy nem vagyunk túlpörögve, akkor ez fél óra minimum van. De szerintem egy óránál tovább soha nem húzzuk.

Az aktus ehhez képest rövid, de ez egyikőnknek sem gond. Ha hosszabbra vágyunk, akkor szoktunk ismételni egy 20-30 perc szünet után.

Ez többnyire nem tervezett. Utójáték során szokott úgy alakulni néha. Szóval legnagyobb örömömre nálunk az sem marad ki. Bújás, csókok, finom simogatás mindig van, aztán néha újra beindulunk.

dec. 10. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!