Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik masszázs tud beindítani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik masszázs tud beindítani titeket nőket? Nem feltétlenül extra nagyon, de - legalább - megadja a hangulatot! (Jobb esetben pedig akár jobban is, mindegy most milyen fokú a masszázs után a vágy intenzitása.)

Figyelt kérdés

Értelemszerűen ha legalább kicsit szimpatikus a férfi/fiú. Ha nem tetszene az egyik a másiknak, úgyse menne fel senki senkihez. Valamilyen szintű szimpátia esetén azért belemennétek egy-egy masszázsba? Házi szaunázás után?

Azon belül melyik indít (vagy indítana) be titeket? Mit érdemes leginkább elsajátítani? Akár kettőt is egyszerre alkalmazva rajtatok?

Svéd?

Thai?

Shiatsu?

Reiki?

Lomi lomi?

Mélyszöveti?

Csúszka masszázs?

Erotikus olajos?

Vagyis a hölgyek többségét mi hozza (kissé, vagy közepesen - esetleg néha akár jobban) hangulatba? Mely masszázs, vagy masszázsok indít(hat)ják be a vágyat szeretkezéshez? Melyek a legérzékibbek előjáték gyanánt?

dec. 7. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy erotikus olajos masszázs a teljes testre,kölcsönösen nagyon beindítana.
dec. 7. 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahány nő, annyi félék vagyunk. Mindenkinek más jön be. Talán az #1-es eltalálta 😇
dec. 8. 00:07
 3/7 anonim ***** válasza:
1 de te pasi vagy?
dec. 8. 00:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha tudom,hogy szexcentrikus és szeretethiányos a fiú és eleve kedveltem már.
dec. 8. 02:21
 5/7 anonim ***** válasza:

4-es nő!

Én pont ilyen pasi/fiú vagyok!

dec. 8. 06:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Négyes én nem értem.

Nem kötekedés, szimplán csak nem értem.

Én arról beszélek hogy adott egy ismerkedési fázis, amelyben még a legis-legelején vannak a felek (szóba se kerül tehát még, hogy ki szeretethiányos, ki nem az, vagy ki szexcentrikus, vagy ki nem az), csupán ismerkednek. Két idegen kezd ismerkedni egymással.

Majd valahol e fázis közben az egyik felmegy a másikhoz (én erre gondoltam, nem arra hogy kinek milyen tulajdonságai vannak).

Ott pedig a férfi felajánlja, hogy szívesen ajándékozná meg ezzel a hölgyet.

És innen folytatódik a kérdés, hogy:

Vajon mely masszázsok hozhatnák meg a vágyat egy szeretkezéshez? Akár csak kisebb, akár közepes (vagy esetleg nagy?) mértékben melyek tüzelhetnék fel a nők többségét, hogy kívánjanak szeretkezni?

(De ezek szerint az erotikus olajos nyert. Vagyis nem szükséges nektek eközben plusz svéd, vagy plusz thai, vagy plusz reiki elemek vegyítése az erotikus masszázsba?

Például egy hétköznapi svéd masszázs kezdésnek, mely egy fél óra után lassan átfordul olajos, fokozatosan mindent átmasszírozó masszázsba?)

dec. 8. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Erotikus masszazs... Utana lehet kérném is a csúszka masszázst.
dec. 9. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!