Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az előjáték nálatok?
Nálunk annyiból áll hogy csókolózunk egy pár percig és már rakja is be a farkát a párom.
Nem tudok normálisan felizgulni így. Hiába mondtam már neki hogy legyen több előjáték de sajnos maradt minden úgyan így.
Sajnos orgazmusom sincs. Mire bele jönnék már élvezett is és utánna sincs utójáték.
Legyetek szívesek hanyagolni azt a választ hogy nekem is ugyan annyi időm lett volna.
Ezt már tőle is megkaptam.
Önző és neveletlen.
Mondd meg neki, hogy ez így neked nem jó, és el fogod hagyni, ha nem változik.
Nálunk hosszú és szenvedélyes, úgy, ahogy az első válaszoló is írja. Gyakran orgazmusig csináljuk, mert jólesik. Aztán a második menet lesz a behatolós. Utána összebújás, simogatás, apró puszik, ami és ameddig jólesik. Mert szeretjük egymást. Úgy érzem, ilyenkor nem csak a testünket, hanem a lelkünket is szeretgetjük.
Aztán olyan is van, hogy az előjáték ágyon kívül kezdődik. Van, hogy csak összenézünk, és már tudjuk. Vagy megölelem hátulról, miközben csinál valamit, és adok a nyakára egy puszit, végigsimítom a haját stb. Igazából bármely testrészét bárhogyan boldogan cirógatom, mert mindenét szeretem.
1.és 8.
Jó olvasni ilyet.
Irigy vagyok bár nem is ez a jó szó rá.
Inkább rosszul esik és elszomorít hogy ő miért nem tud ilyen lenni.
Azt mondja szeret és mindene vagyok.
Akkor ezt miért nem tudja megadni annak akit állítólag szeret. Nem hiszem hogy sokat kerek tőle.
Én is megadok neki mindent az ágyban amit csak kér.
Akkor nekem miért nem jár ugyan ez visszafelé.
#9: szeretni lehet, hogy szeret. De ettől függetlenül önző, mert a te élvezeted nem érdekli. Ez változni nem fog, tapasztalat. 5,5 évig voltam ilyen kapcsolatban, ahol egyfolytában ígért, végül az én orgazmusom/élvezetem nagy ívből le volt tojva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!