Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, ha a nő szex közben izgatja magát?
Figyelt kérdés
Ha a csiklóját simogatja behatolás közben. Mert mondjuk csak úgy tud elmenni. Zavaró vagy izgalmas neked?dec. 8. 15:54
21/28 anonim válasza:
8-as vagyok, én írtam a 15-ös kommentet is, amit jól lepontoztak. Pedig az a lényege, hogyha egy ff eltolná a kezem a csiklomról, azaz megakadalyozna abban, hogy orgazmusom legyen (mert csak csiklóból van nekem), azzal nemcsak a szexet, hanem a kapcsolatot is befejezeném, mertha neki derogál az, hogy magamat is segítem közben, akkor érettlen szellemileg, és egoista is.
22/28 anonim válasza:
Számomra izgalmas.
Egyetlen nő volt aki ezt kifejezetten így csinálta magától, a többinek jó/elég volt amit én csináltam :)
(48F)
25/28 anonim válasza:
Hogy zavarhat ez egy férfit? :D Engem az se zavar, ha esetleg közben játékszereket is használunk. Nekem a partner élvezete a fontos.
26/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom, azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam, hátha valaki megmagyarázza, miért zavarta az egyik partneremet.
dec. 9. 14:43
27/28 mikeXxX válasza:
26# Mert egy pöts! Aki nem azt nézi hogy a másik minél jobban élvezze az egy idióta akinek semmilyen szexuális kultúrája sincsen.
28/28 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, az zavarja, hogy nem elég nekem. Pedig amúgy minden pózban elég volt, csak misszionáriusban nem tudtam elmenni.
dec. 9. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!