Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, ha a nő szex közben izgatja magát?
Figyelt kérdés
Ha a csiklóját simogatja behatolás közben. Mert mondjuk csak úgy tud elmenni. Zavaró vagy izgalmas neked?dec. 8. 15:54
12/28 anonim válasza:
A szex a közös örömszerzésről szól, ha neked csak úgy van orgazmusod, akkor miért ne tedd? Aki meg nem érti meg és egoizmusa erősebb azzal meg nem kell foglalkozni, mert csak magának akar jó a másikkal nem törődik.
13/28 A kérdező kommentje:
Igaz lehet. Örülök, hogy itt nem zavar senkit.
dec. 8. 17:06
14/28 anonim válasza:
Ha így szoktad meg az előző partnereiddel vagy esetleg most lesz az első, akkor most se csináld másképp. Fogod látni, hogy reagál. Ha eltolja a kezed, hogy ő csinálja, akkor nyilván zavarja... De ha nem, akkor nem zavarja. Nyilván értelmesebb lenne előtte megbeszélni (főleg mivel láttad hogy megoszlik a vélemény, ki tudja a párod melyik csoportba tartozik), de ha nem jön ki a lépés csak elkezded csinálni, akkor is kiderül a reakciója.
15/28 anonim válasza:
14 minek ezt megbeszélni? Sosem beszéltem meg ezt senkivel sem, hanem csak megtettem. Ha bárki eltolta volna a kezem, akkor ott azonnal végetvért volna nemcsak a szex, hanem a kapcsolat is. 8-as voltam.
16/28 anonim válasza:
15 az a te bajod. Én örülök, ha átveszik tőlem. Magamnak tudom csinálni máskor is mikor maszturbálok. De ha már szexelek, akkor ne magamnak kelljen már örömet szerezni.
17/28 anonim válasza:
16 ez butaság! Nekem csak csikló orgazmusom van. Es tudod vannak pózok pl hátulról, amikor a férfi nem tud a csiklódhoz érni.
19/28 mikeXxX válasza:
De miért lenne szerencsés a 8#?
Neked is van szád hogy beszélj a partnereddel akinek meg tetszik azt hagyd ott a f@szb@!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!