Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 22 éves csajjal fél év kapcsolat során sem jutok el a szexig, akkor valószínűleg aszex?
Fél éve vagyunk együtt, de még nem jutottunk el a szexig és leállítja a kezdeményezésem.
Csókig jutottunk el semmi másig.
Akkor ezek alapján aszex lehet a csaj?
Azt mondja, hogy neki ez még nem olyan könnyű dolog, mint ahogy én ezt elképzelem.
Ha nálam vagyunk, akkor hosszasan csókolózunk az ágyban.
Volt olyan, hogy hosszas csók után levetkőztem meztelenre, de csak zavartan nézett rám.
Olyan is volt, hogy hosszas csók után le akartam venni róla a bugyit, de egyből leállított, hogy hagyjam abba.
Szóval nem egyszerű
#14 és mikor leszel annyira férfi végre hogy kivágd az éjszaka közepén mint a taknyot?
.. valószínűleg SOHA!
Az ilyen csajok játsszák ezt VELED évekig is akár, aztán egyszercsak jön egy igazi gyökér faszi aki 24 óra ismeretség után szemrebbenés nélkül fogja felhúzni a csajt, mert neki hagyja. :D
"neki ez még nem olyan könnyű dolog"
Lehet, hogy abúzus érte gyerekkorában. Valamilyen lelki problémája van a szexszel, az biztos. De ha ennyi idő után még nem mondta el neked, az is jelent valamit. Ha van is bármi ilyesmi a háttérben akkor a partnernek is joga van tudni az állandó hitegetés helyett, hogy nem lesz egyszerű dolga a jövőben sem. Szóval, ha tudnánd az okokat, akkor el tudnád dönteni, hogy akarod-e te ezt egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!