Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy 22 éves csajjal fél év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 22 éves csajjal fél év kapcsolat során sem jutok el a szexig, akkor valószínűleg aszex?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt, de még nem jutottunk el a szexig és leállítja a kezdeményezésem.

Csókig jutottunk el semmi másig.

Akkor ezek alapján aszex lehet a csaj?

dec. 8. 08:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
42%
Lehet hogy nem teszel neki, lehet hogy valami betegsége van, lehet hogy szűz, ...
dec. 8. 08:25
 2/17 A kérdező kommentje:
Egyébként igen. Még szűz. Ez lemaradt
dec. 8. 08:33
 3/17 anonim ***** válasza:
23%

Akkor ne csodálkozz, hogy tart a szextől!

dec. 8. 09:27
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
De a pénzedet azért elfogadja, meg az ajándékaidat?
dec. 8. 09:52
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Van ilyen. Megmondott az anyukájának. Én meg szakítottam vele. Én őt kérdeztem, nem az anyját, hogy meddig akar még várni vele? Addig se volt normális a kapcsolat. Vagy csókolóztunk, vagy nyavalygott, hogy honnan tudja, ő, hogy ki neki az igazi? Vagy meg volt sértődve velemin, és duzzogott. Komolyan az ilyennel kárnak kínoztuk egymást addig is. Nem mertem vele őszintén beszélni semmiről, mert mindig attól rettegtem, min fog duzzogni legközelebb? A mostani feleségem ennek az ellentéte. Már az első naptól fogva mindenben egyet értettünk.Félév múlva már megpróbáltuk, igaz, ő nem tette szét a lábát, én meg nem találtam meg a p..át. Mégis bevette az esemény utánit, másnap attól a bogyótól megjött neki a havi baja. Utólag ez vicces. De hát szűzek voltunk, tapasztalatlanok.
dec. 8. 10:04
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem biztos, hogy aszex, de valami oka van. És szerintem ne számíts rá, hogy ha egyszer megtörténik, akkor onnantól minden rendben lesz és ő lesz a legvadabb nő az ágyban. Hacsak minden másban nem übertuti a csaj (lelkiekben is), és nem olyan, akiért még a kieégítő sexről is lemondanál hosszútávon, akkor nem biztos, hogy érdemes tovább erőltetned.
dec. 8. 11:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

#3 ne általánosíts!

Én is szűz vagyok, de soha nem játszadoznék így a pasimmal.... Súlyos bizalmi problémákkal küszködök, mert rengetegen bántottak és akartak kihasználni... De mivel én ilyen selejtes vagyok, addig nem is kezdek senkivel járni! Amíg meg nem ismerem és még nem tudok benne bízni rendesen, addig nem lesz a pasim. Ha viszont már ő a párom, akkor nem váratnám hosszú ideig. Mivel a bizalom már megvan köztünk és a kémia is, hiszen nem utasítottam el egyből... 1-2 hetet várnék maximum. Szűz vagyok, de nem aszex. Vannak nekem is vágyaim...

Itt nem a szüzességgel lesz baj, hanem valami teljesen mással. Leginkább azzal hogy...

A; te nem kellesz neki

B; esküvőig akar várni csak nem tudja, hogy mondja el neked.

C; csak a pénzedre hajt.

D; valami beteg szülői nyomás van a háttérben, amit szintén jó lenne kifejteni...

E; nem bízik benned eléggé, fél hogy nem leszel elég óvatos ezért parázik...

F; tesztel téged, meddig bírod, mik a határaid..

Bármelyik is legyen, szerintem lapát a csaj.

dec. 8. 11:41
 8/17 anonim ***** válasza:
Szűz csajooka nem egyszerű, de ha egyszer sikerül neki örömet szerezni egy jó szexel, akkor az valószínű hosszabb távon meghálálja. Fő a türelem.
dec. 8. 12:35
 9/17 anonim ***** válasza:

Valami oka nyilván van, de csak őt tudja neked elmondani, mi az.

1000féle lehetőség van... lehet hogy beteg és nem akarja elmondani, lehet hogy csak nem akar egyedül lenni vagy cikinek tartaná ha nem lenne pasija de te nem vagy elég jó neki, lehet aszex is de szerintem ezt már elmondta volna, lehet hogy várni akar vele, stb.

Mindenesetre el kéne mondania, mert egy kapcsolatban alap dolog a bizalom, ha ez sincs meg, akkor a helyedben elgondolkoznék a szakításon, figyelembe véve a többi szempontot, más dolgokban is van-e ilyesmi baj.

dec. 8. 12:42
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg rajtad kívül mindenkivel dug.
dec. 8. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!