Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 22 éves csajjal fél év kapcsolat során sem jutok el a szexig, akkor valószínűleg aszex?
Fél éve vagyunk együtt, de még nem jutottunk el a szexig és leállítja a kezdeményezésem.
Csókig jutottunk el semmi másig.
Akkor ezek alapján aszex lehet a csaj?
Akkor ne csodálkozz, hogy tart a szextől!
#3 ne általánosíts!
Én is szűz vagyok, de soha nem játszadoznék így a pasimmal.... Súlyos bizalmi problémákkal küszködök, mert rengetegen bántottak és akartak kihasználni... De mivel én ilyen selejtes vagyok, addig nem is kezdek senkivel járni! Amíg meg nem ismerem és még nem tudok benne bízni rendesen, addig nem lesz a pasim. Ha viszont már ő a párom, akkor nem váratnám hosszú ideig. Mivel a bizalom már megvan köztünk és a kémia is, hiszen nem utasítottam el egyből... 1-2 hetet várnék maximum. Szűz vagyok, de nem aszex. Vannak nekem is vágyaim...
Itt nem a szüzességgel lesz baj, hanem valami teljesen mással. Leginkább azzal hogy...
A; te nem kellesz neki
B; esküvőig akar várni csak nem tudja, hogy mondja el neked.
C; csak a pénzedre hajt.
D; valami beteg szülői nyomás van a háttérben, amit szintén jó lenne kifejteni...
E; nem bízik benned eléggé, fél hogy nem leszel elég óvatos ezért parázik...
F; tesztel téged, meddig bírod, mik a határaid..
Bármelyik is legyen, szerintem lapát a csaj.
Valami oka nyilván van, de csak őt tudja neked elmondani, mi az.
1000féle lehetőség van... lehet hogy beteg és nem akarja elmondani, lehet hogy csak nem akar egyedül lenni vagy cikinek tartaná ha nem lenne pasija de te nem vagy elég jó neki, lehet aszex is de szerintem ezt már elmondta volna, lehet hogy várni akar vele, stb.
Mindenesetre el kéne mondania, mert egy kapcsolatban alap dolog a bizalom, ha ez sincs meg, akkor a helyedben elgondolkoznék a szakításon, figyelembe véve a többi szempontot, más dolgokban is van-e ilyesmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!