Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk jártatok már úgy, hogy kutyában toltátok a csajt és közben iszonyatosan förtelmes bűz csapta meg az orrotokat?
Figyelt kérdés
dec. 7. 21:15
2/7 anonim válasza:
Sajnos igen. K*rvánál. Igazi áporodott g*ciszag.
3/7 anonim válasza:
Volt. Szarszagot éreztem. Szerintem szarás után nem ment el fürödni és kaksis maradt kicsit a lyuk.
5/7 anonim válasza:
Engem csapott már meg nőkkel teli irodába belépvén, az az igazi seggszag, izzadság és bóvli illatszer keverék, amitől majdnem okádtam egyet, pedig hozzájuk sem nyúltam...
6/7 anonim válasza:
huhh, sajnos igen, jártam így nem is 1x, legkellemetlenebb az volt amikor olyan lánnyal is jártam így akivel mint barátnő összejöttem és első vagy második szexnél már ez volt,miközben bele kezdtem neki hátulról felcsapott a büdös segg szag , elment a kedvem mindentől :(
7/7 anonim válasza:
Már kamaszkorban nem értettem soha, hogy a filmekben hogy van az, hogy egész napos randira mennek, sétálnak a parkban, elmennek ebédelni, beülnek egy italra, hazasétálnak, csók a kapuban, aztán úgy döntötenek, hogy bemennek és mennek az ágyba...soha nem tudnám széttenni senkinek úgy, hogy nem zuhanyoztam. A gondolat is elborzaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!