Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként iszonyatosan szégyenlős vagyok és a pasi is az akkor hogyan tegyem meg az első lépést arra hogy szeretnék vele lefeküdni?
Figyelt kérdés
Jó barátok vagyunk, de szeretnék amolyan extrát vele. De nagyon b*szari vagyok és nem tudom hogyan lépjek. Jeleket már adtam neki és szerintem ő is vevő lenne rá, de képtelen vagyok arra, hogy csak simán le kapjam meg ilyenek hirtelen. Tudom gyerekes dolog ez, de nem tudok mit tenni ellene.okt. 4. 21:22
1/6 anonim válasza:
Ha barátok vagytok akkor menjetek el együtt bulizni, koncertre. Igyatok valamit , az segít egy kicsit oldani a kezdeti feszkót. Esetleg hivd át magadhoz üljenek le dumálni akar egy pohár bor mellett, aztán jönnek ezek a dolgok idővel.
2/6 anonim válasza:
Szedd össze magad és smárold le egy jó pillanatban amikor olyan helyen vagytok kettesben. A többi jönni fog magától, ha te is bejössz neki! ;)
Tudod: néma gyereknek anyja se érti a szavát...!
Kívánod? Akarod? Akkor ne légy b*szari!
3/6 anonim válasza:
Szerintem sehogy! Ha mindketten introvertáltak vagytok, akkor nem fogtok tudni egymástól semmit tanulni, fejlődni. Ettől még ha dugni akarsz vele, akkor kövesd amit fent leírtak. Simán rámászol és kész.
4/6 anonim válasza:
Maradj meg emberi méltóságodban és lelki tisztaságodban es józan eszedet tartsd meg, akkor ráérzel, hogy előbb szerelem, majd házasság és csak utána szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!