Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítás után mikor kezdtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mikor kezdtetek el ismerkedni?

Figyelt kérdés

Másfél hónapnál tartok, de még mindig nem tartok ott, hogy új embert ismerjek meg. Meg a Tinderre sincs kedvem visszamenni… 5 hónapot voltam fent, randiztam 2 lánnyal meg volt onnan egy 2 hónapos kapcsolatom, de tényleg nehéz belebotlani egy normális lányba azon az appon. Élőben meg nem tudok, mert nem szoktam kimozdulni.

21F

dec. 7. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindenkinél más, és más. Nekem volt, hogy eltelt 9 hónap is.

Akkor van itt az ideje, amikor úgy érzed, hogy itt van az ideje.

dec. 7. 14:37
 2/2 anonim ***** válasza:
A szerelem egy elég fájdalmas dolog erre sikerült ráébrednem hogy elhiszem hogy rossz ha valakinek nincsen párja de az se jó ha az illető akivel vagy elveszi a kedved az ismerkedéstől mert nincs annál fájdalmasabb mint ha valakit hülyére vesznek vagy megcsalnak egy ideig minden jól működik lelkes vagy de aztán amikor megtörténik a baj akkor meg teljesen le vagy törve és tény hogy elég nehéz ismerkedni vagy olyan pasit/ nőt találni ami normális lenne én annyira nem ajánlanám a társkeresőt mert már volt belőle bajom hogy megismertem rajta valakit és állandóan azt néztem hogy letörölte e és hát sajnos nem mert csináltam másik fiókot ott be jelölt engem úgy hogy nem tudta hogy én vagyok ezért nem ajánlanám mégha nehéz élőben ismerkedni vagy akár csoportos beszélgetésekbe online lehet még esélyes de ott se szerencsés valójában ezt nem lehet sietettne ez akkor jön amikor az ember a legkevésbé szàmít rá csak várni kell
dec. 7. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!