Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti erre kíváncsiak szoktatok lenni ismerkedésnél?
Ritkán, de előfordult velem már, hogy ismerkedésnél a lány megkérdezte, hogy mekkora a farkam. Általában nem szokta érdekelni a lányokat, főleg ismerkedésnél, de volt 2 alkalom, amikor ők kérdeztek erre rá. És valódi lányok voltak, élőben is taliztam velük. Bár az tény, hogy egyikőjük sem komolyat keresett, de tökre meglepett, hogy érdekli őket, mert nem ehhez voltam szokva. Viszont semmiképpen sem volt zavaró, sőt inkább izgalmas, hogy rá mernek erre kérdezni.
Titeket szokott ez érdekelni ismerkedésnél/partner keresésnél, lányok?
1 vok
Nem kerdezem meg mert nem erdekel.
Baromira holmindegy a farka metete ha nem kompatibilis velem... Vagy ha keptelen rendesen hasznalni ... Vagy ha nala ennyi a huu de szexi vagyok...
Ha egyikőjük sem komoly kapcsolatot keresett, akkor teljesen normális, hogy rákérdeztek.
Komoly kapcsolatnál viszont nem illik ilyet kérdezni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!