Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti erre kíváncsiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti erre kíváncsiak szoktatok lenni ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Ritkán, de előfordult velem már, hogy ismerkedésnél a lány megkérdezte, hogy mekkora a farkam. Általában nem szokta érdekelni a lányokat, főleg ismerkedésnél, de volt 2 alkalom, amikor ők kérdeztek erre rá. És valódi lányok voltak, élőben is taliztam velük. Bár az tény, hogy egyikőjük sem komolyat keresett, de tökre meglepett, hogy érdekli őket, mert nem ehhez voltam szokva. Viszont semmiképpen sem volt zavaró, sőt inkább izgalmas, hogy rá mernek erre kérdezni.

Titeket szokott ez érdekelni ismerkedésnél/partner keresésnél, lányok?

dec. 7. 12:37
A kérdező szavazást indított:
Érdekel és meg is kérdezem
Érdekel, de nem merem megkérdezni
Nem érdekel, nem számít
16 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Soha nem kerdeztemeg senkitol sem es ez igy is fog maradni.
dec. 7. 13:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt elhiszem, de a kérdés arról szól, hogy érdekel-e vagy sem :D
dec. 7. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Érdekel, de megváron vele a szexet.
dec. 7. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:

1 vok

Nem kerdezem meg mert nem erdekel.

Baromira holmindegy a farka metete ha nem kompatibilis velem... Vagy ha keptelen rendesen hasznalni ... Vagy ha nala ennyi a huu de szexi vagyok...

dec. 7. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha egyikőjük sem komoly kapcsolatot keresett, akkor teljesen normális, hogy rákérdeztek.

Komoly kapcsolatnál viszont nem illik ilyet kérdezni szerintem.

dec. 7. 22:36
 6/6 anonim ***** válasza:
nyilvánvalóan érdekel, de nem kérdeznék rá, mert nem illik.majd az ágyban kiderül, ha odáig jut a randifolyamat.
dec. 9. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!