Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők ismerkedéskor először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ismerkedéskor először melyik anyagi javara kivancsiak a pasinak?

Figyelt kérdés

Marmint ugy ertem amikor szoba kerul ez

De vajon melyik erdekelheti oket eloszor fizu,auto lakas esetleg valami mas?

2022. márc. 25. 08:42
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Pêniszgyűrű. Ha az van, akkor biztos gazdag is és nagy is van a férfinak.
2022. márc. 25. 08:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolog érdekel csak,hogy a saját életét meg tudja e legalább azon a szinten oldani, ahogyan én.

Nem foglalkoztat a kocsi típus,a lakás mérete,se a számlaegyenlege.

Fontosabb,hogy szórakoztató társaság legyünk egymásnak és hogy a hibáink ne legyenek zavaróak a másiknak.

2022. márc. 25. 08:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint a leginkább értékállóra: az agyára. A kocsit kivehetik a picsád alól, a lakást meg normális ember sosem iratja a párjára, de az, hogy van annyi esze, hogy bármikor talál munkát és bármikor tud (jó) pénzt keresni, alapjaiban határozza meg az életszínvonalat a közös életben. A kölyködet nem tudod etetni a fostos autóddal, de ha stabil megélhetésed van, lehet rád számítani.
2022. márc. 25. 09:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, jól keresek, és viszonylag nagyobb összegű befektetéseim vannak, elsősorban részvényekben.

Ezt ismeretlenül nem igazán lehet tudni rólam, mert autóm nincs, nem túl nagy bérelt lakásban lakom (igaz, jó környéken), és drága cuccokat sem igazán hordok. Aki a fizetésem, vagyonom miatt akar összejönni velem, azzal nem egymást keressük.

2022. márc. 25. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk első lépésként ne anyukád fizesse a randit. Bár nálad ez sajnos gondolom bevett szokás. miközben a nőket pénzéhesezed burkoltan.
2022. márc. 25. 13:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Dehogy anyukam fizetne ezt meg mibol gondolod?
2022. márc. 25. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én összejöttem a mostani feleségemmel, akkor már együtt éltünk, amikor elmondtam neki, hogy konkrétan mennyit keresek.

Addig annyit érzékelt, hogy van autóm, tudta, hogy egy normális méretű bérelt lakásban lakom, és hogy mi a végzettségem, a munkám.

Valamint a hozzáállásomat a pénzhez nagyjából levette abból, hogy általában én fizettem mindent, mivel ő még diák volt akkor.

Szerintem kevés nő van, aki rákérdez a konkrét jövedelemre pl. az összeköltözés előtt, de a fentebb leírt indirekt jelekből tudnak következtetni a megélhetésed színvonalára.

2022. márc. 25. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!