Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 37-es ffi heti 1-2-3x is akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37-es ffi heti 1-2-3x is akar szexelni az normalis?

Figyelt kérdés
Hazas vagyok,nem minden heten,de heti 1-2 azert legyen meg, neha 3 is,de van,hogy csak 1. De ez fontos resze az eletemnek. Felesegem szerint maniakus vagyok. Ez nem normalis. Neki talan eszebe jut 1-2 hetente talan 1x. Az egesz ugy van beallitva,hogy en vagyok a hibas. Jar pszichologushoz, aki szinten no. Szerinte sem normalis.
dec. 7. 07:38
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Az hogy egyatalan eszembe jut.

Felesegemnek nem jut eszebe.

Mondtam,hogy nincsenek egzotikus elvarasaim, kulcs a zárba.

Pl nezunk valami filmet,vagy jovunk megyunk a lakasba itthon a hetvegen vagy hetkozbe es ranezek,atolelele. Es mar all is a pocok. Es kedvem is tamad hozza,hogy legyen valami. Kicsit szeressuk meg egymast.

dec. 7. 08:46
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el,hogy a vilagon mindenki aki szexelni akar az elotte lenyomja a 30 perces vagy 1 oras "ritualis tancot" (zene, hangulat,gyertya,fenyek...stb) hogy legyen valami.
dec. 7. 08:48
 13/26 anonim ***** válasza:
77%
Én csak simán elválnék. Teljesen normális vagy 37-évesen már nem is dughat az ember? LOL.
dec. 7. 09:22
 14/26 A kérdező kommentje:
Fontolgatom...
dec. 7. 09:24
 15/26 anonim ***** válasza:
Nyugi, sajnos a nők 60-70 százaléka ilyen... nincs itt semmi látnivaló, lehet továbbhaladni.
dec. 7. 10:23
 16/26 A kérdező kommentje:
Az helyzet,hogy ezt korabban pl senki sem mondja el. Csak amikor az ember benne van akkor dobben rá. Ha ezt tudom akkor orokre szingli maradok es eljarok maszirozos lanyokhoz inkabb.
dec. 7. 10:29
 17/26 anonim ***** válasza:
60%

Le lehet nyugodtan pontozni de nem lehet hogy a felesegedet nem tudod kielegiteni, vagy esetleg valami más zavarja.

Például kellemetlen a szajszagod vsgy nem tudom....

Igaz ,en még csak 30 vagyok , nő, de mi van hogy naponta 2x csinaljuk, 4 éves kapcsolatban.

Szerintem igenis minden nő imád szexelni csak nem mindegy hogy kivel.

Vsgy esetleg van valakije?

dec. 7. 10:35
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Van egy bolond nőd akivel szexelni se lehet....

Mi napont szexelünk, nálunk alap.

dec. 7. 10:40
 19/26 A kérdező kommentje:

Nem ,nincs senkije.

Odafigyelek magamra, nem vagyok egy csoves kinezetu.

Kozel 15 eve huzzuk egyutt a szekeret. Az elejen nem volt gond.

Sajat elmondasa,hogy neki nem hianyzik,nem en merem stopperral.

Mindne mas oke a kapcsoaltban,de ez a resze nem.

dec. 7. 10:47
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden nő ilyen, azért azt szögezzük le. A feleségem 5 évvel fiatalabb én 33 vagyok. A kapcsolatunk eleje másról se szólt. Alapból olyan nő kell aki tényleg szeret szexelni. Így gyerek után is megmaradt az intimitás. Először is le kell ülni és nyugodtan higgadtan megbeszélni a dolgokat. Az alapján érdemes dönteni a továbbiakról.
dec. 7. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!