Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a feleségem egyre kevesebbet akar szexelni én pedig egyre többet?
Ha nem normális akkor mi van?
Ezt nektek kéne kitalálni, de tuti tudnál úgy viselkedni, olyant csinálni ami meghozná a kedvét. Lehet ha mondjuk jobban ráfeküdnél arra, hogy neki legyen jó, akkor ő is jobban várná ezeket az alkalmakat.
(pl. írod, hogy gyorsan el tud menni, de kéri is? Mert ha nem akkor simán elhúzhatnád, csinálhatnád úgy, hogy már könyörögjön, hogy végre élvezhessen. Valami újdonságot próbáljatok belevinni, nem csak a szokásost tolni.)
áhhh, ez annyira borzasztó. Amikor az igények egymástól elfelé mennek.
Nálunk is szétszaladt a két nyomvonal.
Nekem 2,5 éve szeretőm van, akivel olyan magasságokba repítjük egymást és olyan ismeretlen területeket fedezünk fel együtt, amit nem is sejtettem hogy vannak, pedig soha nem voltam egy szende szűz.
A férjem nagyon zárkózott, nem tudom, merre jár, de kb 5 éve nem tart rám igényt szexuális téren, egy fél éve nem is alszik itthon.
ha nincs gyereketek, akkor a megoldás egyszerű. Nálunk a 4 gyerek miatt azért neccesebb.
Amikor erről beszéltetek mit mondott, miért nem vevő rá?
Ha van rendszeresen orgazmusa (ahogy írtad is) talán a tálalás nem oké. Mi nem ismerjük, de lehet több romantikát szeretne (vagy aktuskor, vagy a mindennapokban) de az is lehet, hogy több pajzán üzenet, bók és szexi csevely kellene. Minden esetre ennyi infó elég kevés ahhoz, hogy megoldást tudjunk keresni.
Nem normális, de sajnos elég gyakori.
Már írtam itt korábban, hogy én is hasonló helyzetben voltam, már a váláson gondolkodtam a két gyerek mellett is, aztán úgy voltam vele, hogy mivel sok veszíteni valóm nincs, teszek még egy próbát: vettem egy szexuális témájú társasjátékot és egy iszogatós baráti összejövetelen elkezdtünk játszani vele. Ott a kérdésekre adott válaszokból kiderült egy-két érdekesség, hogy mi érdekli, izgatja a párom fantáziáját. Ezek után direkt ezekre tereltem a szót, ha később felmerültek erotikusabb témák az otthoni beszélgetések folyamán. Ekkor még többet tudtam meg.
Szép lassan bevezettem a hálószobánkban ezeket az újdonságokat és láss csodát, egy év alatt visszakaptam a régi feleségem. Sőt! A kapcsolatunk nyíltabb, őszintébb lett egymás előtt és nyitottabbakká váltunk az újdonságokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!