Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem alig akar szexelni. Nekem viszont 37évesen is ugyanakkora a libidóm és ugyanolyan potens vagyok mint 20 évesen. Ez normális?
Na és milyen az életetek? Miért nem beszélsz erről? Ki van e pihenve, van-e elég szabadideje magára, a testére, mentális egészségére vagy ő tolja a teljes háztartást, este hulla fáradt, te meg még nyaggatnád? Nőnek érzi e magát melletted a mindennapokban? Ne higgyétek már, hogy minden csak ennyi, hogy jaj hát nem kívánja..
Arról nem is beszélve, hogy milyen az a szex?..
Én is így vagyok a feleségemmel. Szinte semmi intimitás. 38 vagyok, ő 36. Próbálkozom néha, de akkor sem vevő rá. Pedig nyilván érthető módon nekem szükségem lenne rá.
Szóval, van ilyen mással is.
Velem is így van. Mára már félévente 1x ha van szex a feleségemmel, de volt már olyan is, hogy 1 volt egy évben.
37/F
A férfiaknak azt kéne megérteni, hogy mi nő máshogy működünk, mint ti. Persze mindenki más, nem vagyunk egyformák, van olyan nő akinek alig van libidója és van olyan akinek hatalmas, de nálunk ez máshogy működik.
-egyrészt, a női ciklus nagyon nagy mértékben befolyásolja ezt. Van akinek pl.: menstruáció előtti napokban nő meg nagyon az étvágya. Van akinek alatta. Van akinek peteéréskor. Ezek nem véletlen dolgok amúgy, de nem vagyunk egyformák. A hormonjaink nagyon sokban hozzájárulnak a szexuális étvágyhoz és igen ez tud hullámzó lenni.
-másrészt a nőknek nem feltétlen csak azért jó a szex, amiért a férfiaknak. Én leírom a saját véleményem, ami nem tükröz mindenkit, de szerintem azért fontos: a szex nem csak azért fontos, mert jó. Persze fizikailag is jó lehet, ha jó a partner, tudunk kommunikálni, ismerjük az igényeinket stb. DE!
Itt jön az, hogy a szex kicsit arról is szól, hogy a másiknak tetszem úgy ahogy vagyok. Szól az elfogadásról, hogy elfogad olyannak amilyen vagyok, hogy tetszem neki csupaszon is, hogy úgy is gyönyörűnek talál valaki és kíván, hogy adott esetben nem vagyok "összerakva" azaz nincs megcsinálva a hajam, nincs rajtam smink vagy csak minimális, nincs rajtam semmi extra ruha. Csak én vagyok és ÉN hozom ki a férfiből azt, hogy mennyire kíván.
Egy kis sztori ehhez: egyszer kavartunk egy nagyon jó pasival egy ideig és le is feküdtünk egyszer. A hajam nem volt frissen mosott, nem volt belőve, smink szinte semmi, az a kicsi is félig lejőve, egy sima farmer és póló volt rajtam szóval tudtam, hogy ennél én tudok milliószor is jobban kinézni. Mégis mielőtt megtörtént ill. amikor megtörtént, akkor persze a pasi is beindított, de valahol a tudat is, hogy látom és érzem, hogy Ő mennyire kíván engem és ÍGY is. Így ahogy vagyok, tök egyszerűen.
Egy nőből az (is) tudja kihozni a vágyat, hogy látja a másikon, hogy az megőrül érte.
-és ehhez jön az, hogy nem mindegy, hogy hogyan közeledsz felé. Nem feltétlen arra van szükség mindig, hogy odamenj, hogy "na dugunk?" (szélsőséges példa), hanem arra, hogy esetlegesen csak úgy, "hátsó szándék nélkül" közeledj felé. Magyarul csókold meg, csókolózzatok csak úgy. Szex nélkül. Öleld meg csak úgy. Simogasd meg a hátát a hétköznapokban csak úgy, anélkül hogy le akarnál feküdni. Tegyél apró gesztusokat csak úgy, mert szereted.
-és még erre jön az, hogy ha stresszes, ha rengeteg a házimunka, ha sok minden nyomasztja stb stb nem a szexen fog járni az agya. Sok férfinek ez stresszoldás, de sok nőnek pont, hogy nem. Ott akar lenni fejben, de ha minden máson jár az agya és tudja, hogy nem tud jelen lenni, akkor nem fog szexelni akarni. És az neked sem jó. Szóval ha tudod tehermentesíteni kicsit jobban a párod a hétköznapokban, azzal növelni tudod az esélyeket egy jó szexuális életre.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Még egyszer írom, nem vagyunk egyformák, ez az én véleményem, meglátásom nőként, te meg eldöntöd, hogy ebből mit viszel/nem viszel magaddal:)
#9 Köszi, de nem érdekes nő vagyok hanem csak simán nő vagyok. Ha a másik nemmel lépünk interakcióba, azt kell megértenünk Ők mire vágynak és azon belül meg, hogy az egyén mire vágyik. engem ugyanitt érdekel ha egy férfi leírja mi indítja be, egy hosszú kapcsolatban mivel lehet a szenvedélyt az ő oldaláról fenntartani.
És ami még fontos: ezeket ne a szexért csináld. Ne azért udvarolj neki, hogy legyen szex. Ne azért csókolózzatok csak úgy, hogy legyen szex vagy ne csak azért. NE a szex legyen a végcél vagy a motivációs erő, hanem egy boldog párkapcsolat és egy boldog nő. Hidd el egy boldog, kiegyensúlyozott, nem aszexuális nő akar szexelni. ne azért csináld ezeket a dolgokat, ne azért kedveskedj és társai, hogy na majd akkor tuti lesz szex. Kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatra kell törekedni, törődésre és boldoggá tenni a feleséged a hétköznapokban ÉS majd ha ez megvan akkor lesz valószínűleg szex is.
Próbálj a kapcsolaton és az életeteken kicsit tuningolni, mintha most kezdenél neki csak udvarolni neki és nézd meg hosszútávon mi változik.
Ja, és kérdezd meg ő mire vágyik, mi kapcsolná ki, mit szeretne és próbáld meg összehozni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!