Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A feleségem alig akar szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem alig akar szexelni. Nekem viszont 37évesen is ugyanakkora a libidóm és ugyanolyan potens vagyok mint 20 évesen. Ez normális?

Figyelt kérdés
Próbálom nem az orra alá dörgölni és megértem ha ő nem mindig kívánja. Nem szoktam vele veszekedni ez miatt mert tudom, hogy csak roszabb lenne. Próbáltuk megbeszélni többször. Volt, hogy miattam belement de az nem ugyanaz ti is tudjátok. Most abban maradtunk, hogy ő kezdeményez ha valóban kívánja. Ebből lett havi 1x szex. Miután elmúlik neki mindig magától jön és ő kezdeményez, az olyankor jó is szokott lenni de utána megint nem kívánja egy hónapig. Ha rajtam múlna egyébként simán együtt lennénk napi 1-2x biztos. Ezt leszámítva rendben vagyunk minden téren egyébként.

jún. 16. 00:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
46%
Ezt a hosszú esszét. Nyald Kia. Segget is a felesegednek, de szexet nem varj cserebe. Hogy te mire vagysz, vagy neked mina lelki boldogsagod, az senkit nem erdekel. Csak Simogasd, meg pitizzel, de dugni ne akarj mar.
jún. 25. 01:04
 22/26 anonim ***** válasza:
36%
Őssze-vissza nyomiságokat írtok. Nem is ismeritek egyik felet sem. A kèrdezőtől kèrdztetetek, hogy vajon mi is van? Nem. Bakker! Emberek! Ti az életben is ilyenek vagytok? Atya ég!
jún. 25. 05:36
 23/26 anonim ***** válasza:
Jól kiszúrt a férfiakkal az evolúció, mennyi szomorú sors. Talán ez az egyetlen előnye annak, hogy melegnek születtem. Minden férfi szexelni akar, bárhol bármikor.
aug. 29. 21:18
 24/26 A kérdező kommentje:
Hát igen, az biztos. De engem "sajnos" csak a nők vonzanak.
aug. 29. 21:55
 25/26 anonim ***** válasza:
Pár nap és 37 leszek én is. Egyre kisebb a libidója, már pár éve csak évente 1-2 alkalommal van szex. Múltkor azt mondta, hogy ilyen célra alkalmiban nyugodtan keressem valakit.
aug. 30. 09:13
 26/26 A kérdező kommentje:
Üdv a klubban!
aug. 30. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!