Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj lehet ebből? Anál után punciba?
Friss kapcsolatom van, ahol a pasi szereti a fenekem használni, és legtöbbször közvetlen utánna szexelunk hagyományosan is, nekem higiéniai szempontból ez nagyon nem tetszik, mondtam neki, de azt mondta, eddig a barátnőinél ezzel nem volt gond.. én viszont úgy érzem, nem tudom vele ezt megértetni, hogy nekem nem jó..
Másik, hogy van valaki akinek így lett valamilyen betegsége? Mekkora kockázatot jelent?
9., érdekes világlátásod lehet, ha szerinted a seggből punciba nem elfogadható, de seggből szájba simán...
Kérdező, állj ki magadért és mondd meg, ha nem akarsz valamit.
A szájban/nyálban olyan nyálkahártya van aminek nem gond a finom anál utáni farok, de a punci nyálkahártyája sokkal érzékenyebb, az megbetegedhet/fertőzést kaphat, érdemes tisztára szopni punci dugás előtt.
(olyan esetről beszélek, amikor két higénikus ember szexel és az anal is csak finom, nem túl mély volt, nem 15cm mélyre nyomta, stb...)
12
Te aztán fura vagy. Ha mar atjutott a zaroizmon, akkor onnantól mindegy hogy 3 cm, vagy 15 cm, és bizony nem hinnem hogy sok nőnek lenne ehhez gusztusa.
Ha meg csináltak beöntést, akkor mindenhol tiszta.
Vagy nem tudom, engem szüleskor nem mosott tisztara, de az nyilván más
Nagyon nem mindegy, hogy 3cm vagy 15cm, ég és föld.
Nője válogatja, szinte minden nő szopik punci dugás után, de biztos van aki ezt se teszi, és van olyan is aki finom anal után is szopik.
Eddig mázlid volt, komoly gondjaid is lehetnek ettől. Viszont őszintén nem értelek. Benne vagy egy friss kapcsolatban, ahol már most nem számít a véleményed, győzködnek, holott rossz érzésed van a dologgal kapcsolatban. Ilyen emberrel nem kell együtt lenni, akkor sem, ha "szereted", mert tudom, hogy ilyenkor ez az első válasz.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!