Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A punciba hogy jut be levegő,ès mi okozza?A puncipuki,vagy puncifing jelensèg akkor alakul ki,ha vastag a farok,vagy ellenkezőleg? Ès csak a fèrfi nemi szerv vastagsága miatt van?
Figyelt kérdés
Mondjuk èn az mondanám,közepes vastagságnál,mert ha vèkony,akkor mi adna hangot,elmegy mellette a levegő.Ha vastag,akkor meg olyan szorosan illeszkedik a kèt felület,hogy megintcsak nincs erre esèly.Ha vastag,de van egy minimális rès,ahol bejut a levegő,akkor lehet hogy így kèpződik?
Megmondom őszintén,sok mindent olvastam Google segítségével,de teljesen egymást kioltó bejegyzések vannak.
Valaki,le tudná írni nekem,hogy mi a valós helyzet?
ma 08:52
1/8 anonim válasza:
Nekem akkor adott ki ilyen hangot, amikor vastag hímtagú pasival voltam együtt.
Amikor teljesen kihúzta, és egy határozott mozdulattal belökte, szerintem akkor tudott levegőt beszoritani… mert ezután mindig jött ez a jellegzetes hang :D
2/8 anonim válasza:
Nem feltétlen a farok méretén múlik, hanem azon, hogy ha (szinte) teljesen kihúzza, majd visszadugja, akkor levegő megy a punciba.
4/8 anonim válasza:
Úgy működik mint a köcsögduda vagy a bicikli pumpa. Szivattyúzza a levegőt a paraszt a lukadba, és vagy felfúvódsz vagy kijön valahol....Nem olyan bonyolult ez...
5/8 anonim válasza:
Nekem akkor szokott lenni amikor párom ujjaz miközben négykézláb oldalról leszopom.
6/8 anonim válasza:
Nekem megmondta több partnerem is, hogy a nagy makkom miatt. Szerettük úgy csinálni, h be és ki jár a makk, akkor önkéntelenül bemegy a levegő
7/8 Eöske janeszka21 válasza:
Ki húzod nem zár össze lyuk marad be megy a levegő betolod a farkadal és ami ki jut az ad ilyen hangot enyi az egész
8/8 anonim válasza:
Azoknál a csajoknál jött ez a jelenség, akik túl tágak, és lazák voltak.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!