Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy baj lehet ebből? Anál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj lehet ebből? Anál után punciba?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatom van, ahol a pasi szereti a fenekem használni, és legtöbbször közvetlen utánna szexelunk hagyományosan is, nekem higiéniai szempontból ez nagyon nem tetszik, mondtam neki, de azt mondta, eddig a barátnőinél ezzel nem volt gond.. én viszont úgy érzem, nem tudom vele ezt megértetni, hogy nekem nem jó..

Másik, hogy van valaki akinek így lett valamilyen betegsége? Mekkora kockázatot jelent?

dec. 7. 02:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Voltatok-e mindketten teszten, mielőtt elkezdtetek együtt szexelni? Óvszert használtok-e? Cseréltek-e óvszert anális szex után? Ha bármelyikre NEM a válasz, akkor bármilyen betegség, fertőzés benne van a pakliban. Nagyon kellemes gombás és egyéb nehezen kezelhető fertőzéseket lehet kapni, ha análból punciba szexeltek óvszer csere és/vagy alapos mosakodás nélkül.

Bírom, amikor a pasik azzal érvelnek, hogy "más lánynak nem lett baja" 🤦‍♀️ Honnan tudja? Ha lett is valakinek baja, nem érdekli.

dec. 7. 03:18
 2/18 menta34 ***** válasza:
93%

Csajszi. Olvasd már el a saját kérdésedet úgy mintha külső szemlélő lennél.

Az egy dolog ha ő a domináns neked meg ez bejön vagy belefér, de a veszélyeztetés, pláne, hogy téged zavar, te nem akarod az nem normális.

Mekkora a kockázat? Bocs, de ezt a kérdést akkor szokás feltenni, ha nincs egyszerű értelmes megoldás. Itt bőven lenne, szóval a "sörre bor bármikor, borra sör meggyötör" bölcs logika mentén mond már meg neki, hogy úgy használja a tested hogy nem veszélyezteti, mert ha benyalsz egy fertőzést és megborul a hüvelyflóra akkor nem az lesz a baj, hogy neked kenegetni kell vagy antibiotikumot szedni, hanem, hogy hetekig vagy akár hónapokig szar lesz a szex, amire a kedves aranyos figyelmes megértő gyengéd partnered is rácseszik :)

dec. 7. 03:20
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Veszélyes! S ez a féreg nem domináns!
dec. 7. 03:37
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen megértem, ha szereted, neten szükséged van a dominanciára. Én is ilyen vagyok. De vannak szempontok, amit nem írhat felül ez. Tudod Te is, hogy ez hazárdírozás.
dec. 7. 07:17
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem szerencsés, de attól is függ, hogy milyen mélyen dug análba, volt olyan, hogy kis anál után, ment tovább a szex, a csaj fogta és egy fél percig szopott, utána már mehetett punciba.
dec. 7. 07:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen mélyen, the szt szhar! A végbélbe nem a mélységtől függ a fertőzés veszélye! A megfertőződés az immun rendszer állapotán múlik, és a bélrendzerben levő baktériumoktól!
dec. 7. 07:54
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ebből bármi lehet! Ha igy szeretitek, akkor hasonloan ahogy #1 irja; vagy 2 külön óvszer, vagy legalább az egyikhez óvszer. Miert nem lehet fordított sorrendben? Ugy még a terhesség esélye is nulla lenne, igy viszont annak az esélye hogy valami bajod lesz, több mint 50%!

A bélbakteriumoknak semmi keresni valojuk a hüvelyben, nem véletlen fontos hogy wc után is minden esetben előlről hátrafele törüljük magunkat!

Ezzel sürgősen kezdj valamit ha nem szeretnél nőgyógyaszhoz járkálni

dec. 7. 08:59
 8/18 anonim ***** válasza:

Ez nem teljesen igaz, mert ok., hogy amit írsz elmondható, de nagyobb mélység, nagyobb számú kórokozó tapad a farokra, nagyobb esély a fertőzésre.

dec. 7. 09:20
 9/18 anonim ***** válasza:
31%

Kétféle képen is megoldhatod:

Az anál a punci után legyen, amikor már el akar élvezni a párod és akkor a fenekedbe élvezhet.

Anál után szopd "tisztára" a farkát, gondolom azért nem járt olyan mélyen, hogy ez ne legyen kivitelezhető, sok nő csinálja ezt finom, nem túl mély anal után.

dec. 7. 09:22
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva csináljátok, először punciba és utána popsiba.
dec. 7. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!