Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáltatok egy nagyon rossz szexuális élmény után?
A nyílt kommunikáció alap egy kapcsolatban.
Meg kell beszélni, hogy máskor ne fordulhasson elő.
Persze, miért nem mered neki elmondani? Ami jó az jó, de ami rossz az rossz!
Mond neki: figyelj! Ilyen rossz szex még az életemben nem volt, ennyit tudsz? Inkább hagyjuk egymást békén.
Legutóbb én nem szóltam semmit se, csak arra gondoltam, hogy "kibírom".
De egy párkapcsolatban alap, hogy az ilyet megbeszéljük.
Nem szóltam. A lány eléggé ügyetlen volt, és amit csinált azt is csak azért csinálta mert épp nem volt jobb dolgunk. Akkor már tudtam hogy nem lesz hosszú életű a kapcsolat így minek menjek bele olyan témába ami csak egy vitát generálna..?
Hosszútávú kapcsolatban én is kaptam már visszajelzést és én is adtam már és tanultunk belőle és jobbá vált az együttlét
Attól függ milyen szitáció.
És mi az a nem jó.
Ugye az nagyban mindenkinek világos hogy mindig,mindenkor senki se lesz lepedöakrobata 100% ban.
Nem beszélve az se mindegy milyen hangulatban állsz neki.Mikor dugtál utoljára
Totál pihent vagy e,jó hangulatod van e,kívánod e,vagy ugy vagy vele,hogy üsse kavics ráérünk,miért ne szexeljünk egyet stb.
Mind mind más elánt fognak eredményezni.Ezzel együtt pedig az intenzitások széles skáláját.
Ezért egy összeszokott párnál nem jellemző,hogy amint lefordultok egymásról,rögtön elkezditek elemezgetni,hogy a multkorihoz képest mi nem volt jó,és mi az oka.
Nem kell hajszolni semmit és a másik orra alá se kell dörgölni ezt.
Ha konkrétan valami kellemetlen,vagy nem esik jó,azt ott azonnal finoman lehet jelezni vagy elmondani,de mindenképpen folytatni azzal,hogy mit kérnél helyette.
Pldául hogy ez nekem nem kellemes,hanem inkább..
Azért érdemes ezt így végigvinni,mert ez nem azt sejteti a másikban hogy egy rakat xar,és ezzel az önbecslését tiprtod,hanem pozitív megoldások felé ösztönzi..
Tehát érdemes jelezni,de nem porcelánboltba az elefánt módjára leoltani,hogy: "Fiam/kisanyám ez nagy nulla volt a multkorihoz képest,mi van veled?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!