Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepő élmény a szexben, amire nem is számítottál, ha volt ilyen mi volt az?
Figyelt kérdés
tegnap 09:06
1/13 anonim válasza:
A puncipuki. Aranyos izgató dolog volt. Jót röhögtem. A lány kicsit zavarba jött de utána ő is röhögott. 34f
3/13 anonim válasza:
Alacsony, duci csaj, egyszerűen nem tudtam olyan erővel kefélni, hogy azt mondja ez sok, vegyek vissza. Korábbi barátnőim után nagyon meglepő volt, hiszen mind a lágy szexet szerették, annak csajnak viszont vasból volt a puncija és kimondottan kérte a durva szexet.
4/13 anonim válasza:
Talán az, amikor egyik exemnek először volt valódi hüvelyi orgazmusa attól, hogy fenékbe toltam. Illetve ugyanő, amikor észrevettem, hogy kicsit elspriccelt a puncija anál közben.
5/13 anonim válasza:
Amikor a 30 körüli szűz nő, az első szex utáni relax során azt kérdezte " nem is tudtam, hogy a golyók egy zacskóban vannak?..."
🤯
6/13 anonim válasza:
Amikor először próbáltam ki a biszexet.
Akkora orgazmusom volt, mint egy piramis!
7/13 anonim válasza:
Az első anál. Nem is gondoltam rá komolyan, mert imádom a puncit, de aztán egyik alkalminál amikor mondta a nő, hogy tegyem át a fenekébe, tök meglepődtem, nem számítottam rá.
8/13 anonim válasza:
5
😲
Sose gondoltam, hogy a szüzesség egyet jelenthet a teljes anatómiai tudatlansággal.
10/13 anonim válasza:
Első két hosszú kapcsolatom után (30 évesen) ismerkedtem egy sráccal.
Amit ő mutatott nekem szexuálisan az valami fenomenális volt.
Pedig semmi különöset nem csinált, szimplán olyan zsigeri szenvedély és vadság volt benne, hogy megőrültem.
Pedig egészen addig azt hittem, hogy első két párommal is jó volt a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!