Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepő élmény a szexben, amire nem is számítottál, ha volt ilyen mi volt az?
Egy régi barátnőm el tudott élvezni análtól is úgy,hogy a pu*cijához hozzá sem lett érve.Néha még attól is elment ha a melbimbójával játszottam.
Hangosan,hörögve néha már ordítva élvezett.Ezek nekem akkor elég meglepőek voltak mert azelött soha nem volt dolgom ilyen nővel.Mondjuk sajnos utána sem.
3 gyerekes anyukát dugtam pár hetik. Nagyon meglepett, hogy mennyire szűk a puncija és hogy a farkam nagynak tartotta.
Mikor dugtam mindig kérte, hogy lassitsak vagy álljak meg. Minden pózban meg lehetett dugni. Nagyon jó volt vele.
Az is meglepett, hogy 5 percen belül kétszer is elélveztem tőle férfiként. Dugtam éreztem, hogy jön rávertem a hasára, de annyira fel voltam izgulva, hogy még mindig állt és még mindig volt bennem anyag így vissza tettem egyből és dugtam megint majd megint kivettem és a puncijára élveztem. Az volt a jó, hogy ő nagyon könnyen elélvezett a farkamtól. Ritka az ilyen.Ildikó a neve. Sajnos megszakadt a kapcsolat és megváltozott a száma is így nem tudom utolérni.
A másik egy egy gyerekes anyuka volt aki kézilabdázott. Iszonyú szűk punci, feszes, fenék és combok. Imádott lovagolni. Az lepett meg engem is meg őt is, hogy rendszeresen elélvezett mikor bugyiban rajtam ült és a melleit izgattam. Azt mondta, hogy előtte még ilyet nem élt át.
Az, hogy milyen rugalmas is a puncim ha tágulásról van szó.
Volt olyan pasim aki élvezte ha tágíthat, a végén már volt hogy 3-4 ujja is belém fért, de ezzel egyidejűleg pedig olyan szűkre is össze tud menni a puncim ha hanyagolva van, hogy néha rendesen nehéz belém tuszkolni egy farkat.
Egyszer elélvezés után úgy aludtam el, hogy bennem maradt a vibrátorom, mikor felébredtem, addigra úgy összeszűkült a puncim illetve kiszáradt, hogy azt hittem majd ki kell műteni belőlem azt a vibrátort, de nagy nehezen ki tudtam húzni magamból..
Azóta figyelek rá, hogy ne maradjon bennem este a vibri elélvezés után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!