Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akiknél nem lehet többé szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknél nem lehet többé szex, azok mit csinálnak? Kiverem, és ezután csak ennyi?

Figyelt kérdés
Emiatt 1x már felakasztottam magam, de leszakadtam. Nekem van Viagrám, de a feleségem nem behatolható, illetve soha többé nem is lesz. Azelőtt sem csinált semmit, csak tűrte,hogy megdugjam. Semmilyen alternatív megoldásra nem képes. Most mi legyen? 67/F Olyanok, akik azt írják, hogy ebben a korban nem kell már szexelni, kíméljenek!

dec. 4. 18:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez most már így is marad. De ezért kár felakasztanod magad,inkább kezdj el horgászni,mint minden rendes,szexmentes házasságban vegetáló férfi.
dec. 5. 07:33
 12/19 A kérdező kommentje:
#9 #10: Még fiatalon, amikor még szép edzett testem, állandóan kőkemény farkam volt. Akkor kellett volna másik után néznem. De most már semmim sincs. Öreg vagyok, beteges, néha még járni is nehéz. A farkammal meg kinevetnek, hogy csak gyűrűvel tudom felállítani.
dec. 5. 11:03
 13/19 A kérdező kommentje:
De nem igaz, hogy eben az országban csak egyedül én jártam így! Azt szerettem volna olvasni,hogy mások ilyenkor mit csinálnak, hogyan csinálják? Illetve az kielégítő - e nekik behatolás nélkül?
dec. 12. 21:02
 14/19 anonim ***** válasza:
15%

Mit akarsz meg 67 evesen szexelni orulj hogy lyuk van a seggeden ba**meg

Nem szexeltel meg eleget egesz eletedben??

dec. 13. 18:04
 15/19 A kérdező kommentje:
#14 Pont Te hiányoztál. Menj vissza oda, ahonnan jöttél.
dec. 13. 18:08
 16/19 A kérdező kommentje:
#14 Belzebub, te vagy az? Vagy Lucifer?
dec. 13. 18:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Mennyé ku**vazni acc 100 rugot egy 20 eves ku**vanak és ba**hatod egesz ejjel
dec. 13. 18:38
 18/19 A kérdező kommentje:
#17 már megint Te ** ...? 1. A feleségemmel közös bankszámlánk van. Ráadásul minden lépésemet figyeli. 2. Amit tud rólam a feleségem, azt egy 20 éves ****** csak jól kiröhögi. Már szégyellem egy idegen előtt, hogy szinte mindenem lepusztulóban van.
dec. 13. 18:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Uuu ba**meg mekkora papucs vagy 🤣🤣🤣
dec. 13. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!