Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akiknél nem lehet többé szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknél nem lehet többé szex, azok mit csinálnak? Kiverem, és ezután csak ennyi?

Figyelt kérdés
Emiatt 1x már felakasztottam magam, de leszakadtam. Nekem van Viagrám, de a feleségem nem behatolható, illetve soha többé nem is lesz. Azelőtt sem csinált semmit, csak tűrte,hogy megdugjam. Semmilyen alternatív megoldásra nem képes. Most mi legyen? 67/F Olyanok, akik azt írják, hogy ebben a korban nem kell már szexelni, kíméljenek!

tegnap 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem behatolható a feleséged?

Szerető?

tegnap 19:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha együtt akartok maradni a feleségeddel, akkor ezt közösen kell megoldanotok.
tegnap 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly? Emiatt egyszer már felakasztottad magad?
tegnap 19:04
 4/10 anonim ***** válasza:
30%

Van ötletem.

Írj, ha szeretnél.

tegnap 19:06
 5/10 A kérdező kommentje:
#1: Nőgyógyászati beavatkozás. Nem tudni, mit barmoltak el, mert a feleségem anno nem ment vissza a nőgyógyászhoz. Most sem hajlandó érte semmit sem tenni. Azt állítja, valamit szétszakítottak, vagy összenőtt, hogy azóta nincs is hüvelye, szűk is, meg rövid is. Nem tudom, mit higgyek el neki. Orvoshoz nem hajlandó menni, tágító eszközöket venni, tágítani sem hajlandó magát. Soha nem volt hajlandó leszopni, kézzel is elképzelhetitek mit csinál ilyen hozzáállással. Pedig állítólag szeret. De csak szex mentesen. Azt meg én nem bírom ki. #2 Annyira eltérőek az álláspontjaink a témában, hogy nem lehet, nem érdemes vele beszélni. #3 Ma gondolkodtam azon, hogy megismétlem, valami normális, erős kötéllel, nem műbőr szíjjal. Tulajdonképpen a műbőr táskaszíj miatt éltem túl a dolgot, ami nem bírta el a testsúlyomat.
tegnap 19:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Rosszlányok.hu
tegnap 19:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Prostikra se pénzem, se kedvem olyanhoz, aki az órát nézi, mikor telik le a fél óra. Ráadásul a merevedésem sem a régi, a tövére húzott gyűrűtől meg túl vastagra dagadt a makkom. Nem szeretnék senki idegen előtt e miatt égni. Új kapcsolat is az én koromban kizárt. Nem vagyok sem Mészáros Lőrinc, sem Andy Vajna. Minimálbérből éltem, amíg dolgoztam. Most ennek megfelelő a nyugdíjam.
tegnap 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Maszturbálni szoktál még?
tegnap 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
Ilyen nőtől rég el kellett volna vàlni ez mindig egy nulla volt...
tegnap 21:08
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Én ilyen nőt mondjuk soha nem vettem volna el...
tegnap 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!