Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak is eszébe jutott már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is eszébe jutott már csókolózáskor hogy a barátnője szájába hányan élveztek bele előtte?

Figyelt kérdés
dec. 4. 18:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Én voltam állítólag a 22-ik…
dec. 4. 20:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azóta nem mosott fogat, nem evett ivott stb? Szűz lánnyal gyere össze ez ügyben és nem lesz ilyen gondolatod. Te hány nő szája élveztél? Az nem gusztustalan? Ezen jár az eszed, miközben együtt vagy a nővel szexuálisan. Vannak bajok!
dec. 4. 20:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagy csak reméled 🤞🏻
jan. 13. 13:59
 14/17 anonim ***** válasza:
30%

Irigy vagy? Legyél. Anyám arra tanított, inkább legyenek az embernek irigyei, mint sajnálói.

jan. 13. 14:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de naiv se.

ment a 👍🏻 csak hogy érezd jól magad 🍻

jan. 13. 23:25
 16/17 anonim ***** válasza:
47%

Elég, ha én tisztában vagyok vele.

Nem nehéz belátni, minden nő volt egyszer szűz. Nem eleve "használtan" tengődnek a világban. Minden nőnek volt valaki, aki elvette a szüzességét.

Hogy neked nem volt ilyenben részed soha, az nem azt jelenti, hogy senkinek - mert a te barátnőidnek - ha voltak egyáltalán - is volt valaki első.

jan. 14. 00:07
 17/17 anonim ***** válasza:
67%

Ha már tárgyként gondolsz a nőkre elgondolkodtató, hogy neked volt e valaha közöd egyhez is.. De tételezzük fel ez csak egy kis vagány beszólás lett volna és te vagy a falu bikája, vagy épp a gyerekek jobban bejönnek 🤔 de még akkor sem lehetsz benne biztos, hogy szűz volt előtted azt azért lehet sejteni

Ui. Volt nekem is "szerencsém" szűz lányhoz, és soha többet nem akartam szép napot örültem 🍻

jan. 16. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!