Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elhagynátok egy olyan pasit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok egy olyan pasit aki külsőleg tetszik de mikor szexre kerül a sor kiderül hogy csúnya kicsi farka van és alig teljesít valamit az ágyban?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit. Külsőleg bejön.

De mikor megláttam a farkát kicsit elbizonytalanodtam.

Kicsi a farka. Lankadtan sok bőr van rajta. Ilyet nem is láttam még nem is tudom normális e vagy valami rendellenesség lehet?

Az ágyban 2 perces és sajnos hamar kifárad nem teszi úgy oda magát amire azt mondanám igen jól meg vagyok dugva.

Minden rendben vele de ez sokszor eszembe jut vele kapcsolatban vagy ha meglátom a farkát az jár az eszemben hogy kicsi és nem szép.

tegnap 13:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
32%
Te neked szép és szűk babapuncid van ? Jaa hogy fordítva már undorító felszínes férfiak vagyunk 🫢😅
tegnap 21:14
 12/12 Robertclyde válasza:
Szia, sok bőr van rajta, hogy érted? Az lehet normális is, viszont hogy kicsi nem tehet róla, de tud nyalni meg ujjai is vannak.hamar elmegy, az azert is lehet mert nagyon fel izgul tőled, kíván nagyon, probaljatok meg tobb menetet, beszeljetek meg a dolgot, minden meg oldható. Viszont ha neked nem eleg, ne sertsd meg azzal hogy mindezt elmondod neki
tegnap 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!