Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az ami beindít egy nőt, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ami beindít egy nőt, és egy férfit a szexben külsőleg?

Figyelt kérdés
Tehát meglátod és megkívánod, de csak ruhában látod és így mi az ami hat rátok? Voltatok már úgy, hogy szinte ellenállhatatlan vágyat éreztetek csupán a külső alapján, egy ismeretlen nő vagy férfi iránt és hol történt ez?

szept. 9. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az izmos, vaskos, kisportolt combú és vádlijú, kerek fenekű lányok veszik el az eszemet, főleg ha ehhez szép, intelligens, bájos arcuk van.
szept. 9. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Magas (190 centi feletti pasi).

Szép mosoly, nem görbe fogak. Barna haj és szem párosítás, de nem feltétel. Amit még szeretek ha egy pasi ingben van. Nagyon kevés férfi tudja viselni az inget. Kettő szeretem ha szép lassan tárul fel előttem a pasi mellkasa és hasa és nem egyből látni mindent...

szept. 9. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szép kék szemek, sűrü barna haj. Izmos szálkás testalkat. Szép mosoly.
szept. 9. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:
39%

Az indít be, ha azt érzem, hogy egész jó nővel úgy alakul az ismerkedés, hogy abból pár óra múlva szex lesz.

Aztán kb. minden férfi naponta több olyan nőt is lát, akik jobbak annál, mint akiknél esélye van. Az ilyen helyzetekben nem is kezdeményez, ezek nem indítják be.

szept. 9. 11:54
 5/6 Bekecs Béla ***** válasza:
17%
Szoke haj, kék szem, kivágott felső kozepesen nagy mellek teteje épphogy látszodik. Tanga pántja a csipojenel kilóg. Farmer picsanaci. Sportos testalkat, de ne tul izmos
szept. 9. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem a női lábfejek-talpak, amik beindítanak.
szept. 9. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!