Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a baratom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a baratom?

Figyelt kérdés
Baratomnak egy lany meztelen kepeket kuldott a sulibol es ahogy neztem mar beszelnek 2 honapja. Szembesitettem a paromat es meg is mutatt neki h latom miket beszeltek, erre most sir es mondja h nem volt semmi csak beszelgettek. Amugy 19 evesek vagyunk, szoval nem hazassag, viszont en komolyan gondoltam vele. Most folyamatosan akar egy eselyt. Varom a tancsokat ha valaki volt ilyen helyzetben.

ma 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Rajtad áll, hogy megbizol-e benne
ma 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Uristen
ma 12:36
 3/9 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy beszélgettek vagy sem. Ami történt azt bizonyítja, hogy nem lehet benne megbízni.
ma 12:39
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Képzavaros lehet a lány, mivel kérésre is nehezen küldenek manapság lányok merészebb képet, meztelent meg egyáltalán nem.

Nekem is volt olyan lány, aki napok óta tartó beszélgetés során kérés nélkül küldte el, hogy masztizik, háromszor is.

Kértem, hogy ne tegyen ilyet, még kérésre sem, mert valaki előbb-utóbb vissza fog élni vele.

ma 12:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az viszont gáz, hogy melletted csajozik, de ha most ilyen, akkor felnőttként is ilyen lesz.
ma 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, de én nem bíznék meg ilyenben, aki nem zavarja el az egyértelműen nem baráti szándékú érdeklődőt.
ma 14:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Szakitottam. Ennyi
ma 14:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted! Vagy megcsalt, vagy meg akart, csak még nem jutottak el odáig.
ma 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Intimitást keresett rajtad kívül, a hátad mögött, és ez neked érthető módon nem fért bele. (Ráadásul még sírdogált is, hát milyen férfi az ilyen, stikában félrelép, aztán pityereg, ha lebukik.) Jól tetted, hogy szakítottál, kár az ilyenre időt vesztegetni. Rengeteg lehetőséged van még.
ma 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!