Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt, hogy nem tudtátok felállítani a partneretek farkát?
Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor csinálni?ma 08:09
3/9 anonim válasza:
Igen. Fiatal és bolond az ember és azt hiszi, hogy a buli után hajnali 4-kor majd jó lesz, közben meg csak egy félkemény nudlit gyömöszölünk és mindketten szeretnénk már aludni.
Tanulság: a szexnek meg kell adni a módját, ha álmosak, ittasak, másnaposok vagytok, vagy akár csak nincsen hozzá kedve az embernek akkor hagyja a fenébe. Nem érdemes valamit megúszósan csinálni, pláne egy ilyen király dolgot.
5/9 anonim válasza:
Ez kb szerintem minden második nő ( és férfi) átélte már.
Pl én is voltam olyan stresszes, amikor bátyám haldoklott 45 évesen, hogy hiába próbáltuk, max félkemény lett, aztán rájöttünk, várni kell, erőltetni hülyeség.
7/9 anonim válasza:
Előfordult. A fáradtság meg az ittasság sokat befolyásol ilyen téren. Nem csináltunk ügyet belőle, bepótoltuk máskor.
8/9 anonim válasza:
Reakció: attól függ... Ha van érzelmi kötődés akkor semmi gond, van esélyed javítani a következő alkalommal. Ha nincs érzelmi kötődés v. alkalmi akkor így jártál.
9/9 anonim válasza:
Igen, volt párszor, vagy újra próbáltuk vagy hanyagoltuk a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!