Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudtam felállítani neki. Akárhogy szoptam, vertem nem állt fel neki. Valamit rosszul csináltam?
Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 17:37
1/7 anonim válasza:
Próbáljuk ki, hogy csinálod. Ha az én farkam felállítod, nem veled van gond
37F
2/7 anonim válasza:
Igen, lehet amiatt is hogy valamit nem jól csináltál
3/7 anonim válasza:
Hát azért a körülmények sem mindeggyek, ha kifejtenéd a kérdésed, akkor talán jobban tudnál választ kapni, hogy mi lehetett a gond
4/7 anonim válasza:
Már a tudattól fel kellene allnia, hogy egy nő szájában van a farka. Úgy hogy ne vedd magadra, nem a te hibád!
5/7 anonim válasza:
Rástresszelt. És minél inkább ezen parázott, hogy nem fog felállni, annál inkább idegeskedett.
6/7 anonim válasza:
A sok stressz tud ilyet okozni, vagy az is, ha túlságosan ráfeszül. Nem a helyzetet éli át, hanem azt figyeli feláll-e neki. Amitől persze nem fog, vagy épp lekonyul.
Néha előfordul, nem kell megijedni.
7/7 anonim válasza:
Impotenssel ne kezdj,keress igazi ffit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!