Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen dolog, ha nőkkel barátkozom, de előbb-utóbb úgyis többet akarok majd?
Főleg hogy párom is van.
Nem az erkölcsi része érdekel a megcsalásnak, az egyértelmű. De hogy miért akarok ilyet csinálni?
Szex kell, erre vágyom, izgalmas és új szexre, új emberekkel. És akkor ilyenkor mi van az emberben? Miért kell így kedvesen megismernek valakit, és miérr kell belecsábulnom?
Mert egy érzelmi dögevő vagy.
A legtöbb pasi próbál minden lánnyal jóba lenni, egyfajta fantázia háremet fenntartani, hogy ha bármelyik lánnyal történik valami akkor mehess hogy "én itt vagyok neked" aztán hátha meg tudod dugni...
Az egyik legundorítobb pasi típus ez. Aki sunyin lesből várja a lepattanót és közben a lányok bizalmával játszadozik.
A te fajtádból rengeteg van, és miattuk nem bíznak a nők azokban akik tényleg csak barátként kezelnék őket.
Szánalmas és ócska trükközés ez a részedről, semmi más.
A döntéseid nem csak valami véletlen következménye. Te hozod őket! Te döntesz úgy, hogy megcsalod a párodat! Te döntesz úgy ,hogy barátkozol lányokkal akiket megdugnál! És te döntesz úgy, hogy megdugod őket!
A döntéseinken lehet változtatni akarat és elhatározás kérdése.
Az, hogy szar ember leszel nem egy elkönyvelt dolog nem előre megírt sors hanem rajtad áll!
És igen undorító dolog megcsalni kihasználni a másikat.
Ugyanígy éreztem mint most te.
Aztán a frissen szingli kolléganőm segített, jól megdugtam és azóta is munka után nála egy gyors menet ha párom estig dolgozik.
Tud a páromról és nem fog kitálalni mert a szexre kellek neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!