Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk hova szerettek elvezni?
Figyelt kérdés
Eddig akikkel voltam, mindenki belure szeretett, valamelyik lyukba vagy szamba, es van most egy partnerem csak azt szereti ha a vegen o veri ki maganak a hasara en meg nezem kutya pozbadec. 3. 12:35
22/28 anonim válasza:
Fiúk férfiak.
Miért a puncuba a legjobb elmennetek?
24/28 anonim válasza:
Én általában beleélvezek a partnerembe (punci, popsi v. száj) ezeket szeretem a legjobban. Ha kéri, hogy máshova szeretné az sem jelent gondot. F.
25/28 anonim válasza:
#22.
- mikor elélvez a partnerem érzem, hogy nagyon nedves lesz és ahogyan lüktet a puncija és szorítja a farkam, az valami csodálatos érzés. Látom ahogyan a kéjtől, megfeszül a teste, érzem ahogyan remeg szinte azonnal felrobban a farkam.
- popsiba viszont teljesen más érzés, jobban szorít, és ritkábban kapom meg.
26/28 A kérdező kommentje:
Sokan irtatok senkinek se irtam vissza
20 eves vagyok es en szajba szeretem kapni
dec. 4. 15:54
28/28 anonim válasza:
Mikor hova.A sperma ízét a párom nem szereti.Természetesen ezt leszámítva bárhova mehet.Én a mellére,popsira szeretem engedni a cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!